Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít komoly kapcsolatnak?
Nemrég kaptam a kérdést, hogy hány komoly kapcsolatom volt. És valójában rájöttem, hogy a válasz: „attól függ”. Szóval, attól, hogy mit tekintünk komolynak.
Szerintetek, mi a komoly kapcsolat, mi alapján mondjátok, hogy komoly kapcsolat? Időbeli feltétel, hogy legalább fél év? Vagy 2 hónap, de tartalmas és komolynak indul, akkor az is?
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol, ki mit tart komoly kapcsolatnak, ki mire mondja, hogy komoly kapcsolat.
Szamomra : ismerik a szuleim, barataim. Idohoz nem igazan kotnem mert egy evig is el lehet szorakozni valakivel komolytalanul.
Plusz nyilvan az erzestol szamit,hogy mit tarsitasz az adott emberhez... el tudod kepzelni magad vele a jovoben ..? Nem eled meg rosszul hogy nem lesz kozod mashoz hanem csak vele akarsz lenni..? Ha ezek megvannak akkor komoly szamomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!