Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít e a korkülömbség egy párkapcsolatban?
Értjük... ha valaki ilyen hülye kérdést tesz fel, annak nyilván komoly problémái vannak.
Leegyszerűsítem: igen, számít.
Most nekem nem világos. Középiskola? Egyetem? Valamilyen okj, szakiskola, tanfolyam? Mert nem mindegy.
Amúgy egy bizonyos mértékig számít.
Pl egyetemre járok. Vannak évfolyamtásaim, ismerőseim, felettem járók akik nálam 2-4-6,7 évvel idősebbek. Nem érzem hogy olyan nagy szakadék lenne köztünk egy olyan emberrel aki pl 6-7 évvel idősebb. Visszagondolva középiskolás éveimre ott számított, sok volt. Azóta én is változtam, a környezetem is változott abszolút nem tűnik fel hogy az a 6-7 év annyi lenne. 2-nek tűnik kb ami gyakorlatilag meg szinte semmi.
De ha egy 35 évesről lenne szó (20 vagyok amúgy) az mar nyilván más.
Egy pl 26 éves egyetemista aki pl csak később kezdte valszeg nem tart még ott hogy gyereket akarjon vállalni, miközben zh-kra készül.
De egy 35 év körüli embernek általában család, házasság, stb. gondolata már megfordul a fejében vagy már van is neki.
Szóval valakilyen szinten számít. Számít abban az esetben ha nagyon eltérőek a célok, gondolkodásmód, egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!