Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki aki szerelmes az féltékeny is?
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 22:00
4/8 anonim válasza:
Szerintem eleinte igen. Minél tapasztalatlanabb valaki, annál inkább.
5/8 anonim válasza:
Hahhahaha, NO!
Mi az összefüggés?
6/8 anonim válasza:
A fėltèkenysèg önbizalomhiánybòl származik ès hogy nem bízol meg a párodban.
Semmi köze a fèltès kifejezèshez.
Egy èrtelmes felnőtt ember nem fèltèkeny.
7/8 anonim válasza:
Alapból nem tudok féltékeny lenni.
Minek? Jobb lesz tőle bármi is, ha hisztizek, mert írt valakinek, ha korlátozom, rajta lógok?
8/8 anonim válasza:
Nem. Az féltékeny, akinek gondok vannak az önismeretével és az önbecsülésével. Nyilván olyan helyzetben, ahol "nagy a tét" ez jobban előjön, de nem a szerelem jele, hanem a birtolkásé. Én elfogadhatatlannak tartom egy kapcsolatban a féltékenységet így szakítóok. Magas at önismeretem és az önbecsülésem, önbizalmam is rendben van, ezért bízom a páromban és nem vagyok féltékeny. Ha okom lenne rá, akkor szakítanék, de nincs rá okom és nem vetítem ki senkire a saját nyomorom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!