Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki féltékeny akkor szerelmes is?
amikor megismerkedtunk a parommal akkor nem ereztem rajta h feltekeny lenne.az utobbi hetekben viszont latom rajta h bizonyos helyzetekben az.pl ha baratnommel megyek valahova akkor kerdezi hogy vannak e ott pasik.vagy ha a kollegamat fel kell hivnom munkaugyben akkor megkerdezi h o lett a legjobb haverom?multkor osszefutottam egy ismerosommel
beszelgettunk es a parom is pont akkor hivott.hallotta h nevetek es megkerdezte h akkor most kimegyek ele v ott fogok még varakozni es beszelgetni...szoval az biztos h feltekeny..de vajon ez szerelem is?
Nem következik egyikből a másik.
Birtoklási vágy, vagy szerelem van a háttérben. Vagy a kettő egyszerre. Ki tudja. :) Idővel ki fog derülni.
Pontosabban:
féltékenység = önbizalomhiány.
A legritkább esetben van köze a féltékenységnek a partnerhez.
1.5honapja vagyunk egyutt...nem igazan latta még h kivel mennyit beszelek...viszont 3napja elmondtam neki h irt az exem ott is teljesen kiborult..mondta h miert nem tiltottam le
mondtam h mert ok nelkul nem tiltok embereket.tegnap pedig mondtam neki h en ugy elmennek bulizni.kerdezte h egyedul?mondtam igen mert nincs aki jonne velem (termeszetesen sose megyek sehova csak neha elkap a mehetnek ugy egy fel orara aztan elmulik) es nagyon merges lett.mondta h sose fogja lenyelni h egyedul akarok bulizni menni.a kollegaja még azt se engedi a bnojenek h moziba menjen baratnokkel...es mondta h neki ebbol elege van es szakitani akar...kertem h ne,
h nem mondok tobbet ilyet es h sajnalom.es mikor sirtam mar akkor mondta h nyugodjak meg nincs semmi baj csak nem fogja soha elviselni ha egyedul akarok menni pasik koze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!