Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nő mitől lehet őrülten szerelmes egy 22 éves egyetemista srácba?
1:
De hát már vannak gyerekei, "csinált" utódokat. Sajnos el is váltak a párjával akivel a gyerekei voltak, úgyhogy gondolom akár maga mellé valamilyen fajta társaságot.
Most már élvezheti az életet más módokon is, miután utódai lettek, nem?
2:
Ez lehetséges, nem tudom hogy így van-e
3:
Korrekt, részletes választ írtál. Köszi!
Ez, miért fáj bárkinek is? Vagy fordítva, ha a nő fiatal.
Két embernek jó legyen. Külső szemlélő, meg fogadja el.
Nem kell, hogy ő is így viselkedjen, ha neki nem fér bele.
Nem mindenki azon görcsöl, hogy életre keressen párt. 1-5-10 évig jól érzi magát, az az ő dolguk. Én felfogásom szerint sem kell nekem életre szóló kapcsolat. Legalább is, soha nem azt kerestem. Nekem is volt 20 évesen 40 pluszos barátnőm és 40 pluszosan 18 éves barátnőm. Mások erről mit gondolnak, mondanak, nem érdekel.
8:
Már több mint fél éve együtt vannak, az utcán kézen fogva járnak és csókolóznak is. A szexuális életük is elég vad és aktív. Főleg a srác albérletében találkoznak, de a srác már ismeri a nő gyerekeit is és néha töltött már ott éjszakákat vagy hétvégéket. A gyerekeivel is jól kijön, bár ők egy kicsit ellenállnak a gondolatnak hogy az anyjuk egy fiatallal legyen, főleg a 17 éves lány hőgy egy tőle csak 5 évvel idősebbel van az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!