Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy szerelemes vagyok-e vagy csak vonzódom hozzá?
Köszönöm😃
Kifejtenéd miért írtad férfiből van?
De ebből nem tudom szerelmes vagyok-e vagy csak vonzalom.
Úgy nem lehetsz szerelmes, ha nem találkoztál az illetővel. Ez csak illúzió. Ill. függőség valamilyen szinten (ideges vagy, ha nem ír).
A leírásodból ő nem gondolja ezt olyan komolyan, mint te (nem akart randizni, írta, hogy vége). Hagyd a fenébe, és mozdulj ki a gép mellől.
#2 köszönöm😃
Remélem, hogy nem hülyit. Egy hete "szakítani" akart és rákérdeztem érez-e irántam valamit, mert én azt érzem igen erre azt írta lesz@rja az érzéseit. Simán dobhatott volna, de azt írta kapok még egy esélyt. Tegnap pl. Azt írta biztos sokáig együtt leszünk mert komolyan gondolja velem. Ma meg szinte féltékeny volt. Erre is rákérdeztem, hogy féktékeny-e azt kérdezte: zavar ha féltékeny? Eddig smileyt se küldött de a napokba szívet, szíves kutyust, meg szív szeműt is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!