Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen problémákat vethet fel, hogy 21 évesen egy nálam 15 évvel idősebb pasihoz vonzódom?
Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 21:41
1/19 anonim válasza:
Gyerekvállalássa felmerülő nézetellentétek,
2/19 anonim válasza:
Más felfogás, életszakasz, gyerekvállalás, munka vs iskola esetleg, bulik vs nyugis hétvégék, sok barátnőd/nagy társaságod vs neki kevés barát, barátnőid vs barátai ellenségessége, családod vs ő, stb.
3/19 anonim válasza:
Ez azért nem olyan nagy korkülönbség.
Keress öregebbet,aki hamarabb kifingik...de mindenképp intézkedj,hogy a vagyona rád maradjon.
De tudod te,nem kell a kacsát úszni tanítani.
4/19 A kérdező kommentje:
kb vagyona sincs, szóval szó nincs erről
2015. okt. 13. 22:02
5/19 anonim válasza:
Valójában tökmindegy, hogy mit mondunk, ha akarsz úgy is összejössz vele, azt vagy ráb**aszol vagy nem.
6/19 anonim válasza:
apukád nem foglalkozik veled?
én ismerek egy csajt most 20-21 éves palija vagy 40..de jól kijönnek...a milliókból.
7/19 anonim válasza:
Szóval a gyk logika szerint abban a 30+os pasiban, aki 14-15 évesekkel kezd, nincs semmi beteges hajlam, viszont a 21 éves lány, aki össze akar jönni egy szinte nincstelen 36 évessel, pénzhajhász.
Mennyi csalódást élhettek át az itteni férfiak, de most komolyan...
Amúgy #2 összefoglalta a lényeget, annál értelmesebb választ valszeg már nem fogsz kapni...
8/19 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat, főleg az értelmeseket.
utolsó azt adom! :D :D
2015. okt. 13. 23:33
9/19 anonim válasza:
Én 37 éves vagyok, és egy 23 éves lánnyal vagyok együtt, és jó érezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!