Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor lesz szerelmes belém?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz szerelmes belém? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
2honapja osszejottem egy sraccal.o nemreg lepett ki egy kapcsolatbol.a lány miatt haza jott kulfoldrol (egyebkent meg regen jartak 2evig)osszekoltoztek de a csaj kiszekalta a lelket igy szakitott vele.a szuleinek még nem mondta el h vagyok mert azt mondta h idot akar hagyni nekik mivel azt mondtak a szulei h ne ugorjon bele rogton egy masik kapcsolatba hanem varjon egy kicsit.a baratai es a kollegai ismernek.nekik bemutatott.facen igaz h az ismerosom de nem likeol soha semmit.a masik lanynal meg mindent likeolt.csopogott a szivektol a face.az a csaj ugy volt a telojaba h szerelmem en meg csak a nevemen vagyok benne.en kezdek bele szeretni es rosszul esik h ekkora kulonbseget latok..o azt mondja h nagyon szeret velem lenni.beszelgetni.idot tolteni...de en ugy erzem 2honap utan már kialalulhatott volna mar benne is a szerelem...vagy nem?
2016. júl. 14. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy nagy szerelem, és egy nagy csalódás után az ember azért óvatosabb.
2016. júl. 14. 13:40
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha egyszer szetmentek mar evekkel ezelott akkor az h lehet nagy szerelem?ha gondok voltak es szetmentek akkor az alapvetoen egy halott kapcsolat volt mar mikor most ujra elkezdtek akkor is.nem?
2016. júl. 14. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha még nem élted át, nem tudhatod. Ez nem ilyen egyszerű.

A józanésznek semmi köze a szerelemhez. Nekem is volt egy olyan kapcsolatom, hogy éveken át együtt voltunk, de most belegondolva szörnyű volt és úgy érzem magam, mintha az egész kapcsolat alatt be lettem volna tépve, hogy nem vettem észre mennyire rossz volt.

Ha kibékültek, akkor az azt jelenti, hogy mindketten akarták és egy valaki jobban, nem tudom, hogy a barátod, vagy az exe, de az aki jobban akarta, szerelmes volt, nehezen dolgozza fel.

Hagyj neki időt, attól, hogy nem nyáladzik rád fészbukon még szerethet.

2016. júl. 14. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Beléd nem szerelmes! és nem is lesz! :( Sajnálom! van ilyen..
2016. júl. 14. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Minek jöttetek össze? Te is "kezdesz" beleszeretni, mikor 2 hónapja jöttetek össze...?

Nem úgy kéne, hogy előbb beleszerettek egymásba, és utána kezdtek kapcsolatot?

2016. júl. 14. 16:11
 6/6 A kérdező kommentje:

mondtam ma neki h elmegyek bulizni este es nagyon osszevesztunk miatta.nem akartam elmenni csak kivancsi voltam h mi lesz a reakcioja ra es azt mondtam neki h elmegyek egyedul karaokezni

erre mondta h akkor menjek.sza....ik ra.biztos sok pasi fog beprobalkozni stb...szoval nagyon kiborult miatta es mondta h sose fogja elviselni ha egyedul megyek bulizni.ebbol en ugy latom h szeret..ha nem lenne igy nem borult volna ki miatta ennyire...nem?

2016. júl. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!