Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő azért nem ad esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azért nem ad esélyt merthogy nem szerelmes belém akkor miért féltékeny hogy mással vagyok?

Figyelt kérdés
Nem volt köztünk csak szex ami isteni volt számára is ,nem akart velem összejönni most meg féltékeny hogy mással vagyok ez miért van?

2019. jún. 16. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátságban is lehet féltékeny az ember ,nem kell az feltétlen szerelmesnek lenni.
2019. jún. 16. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
valamiért nem merne felvállalni, de kellenél neki. Talán jobban érdekli az , hogy a környezet mint gondolna mint ő maga. Ilyenek ezek a média által megfertőzőt emberek.
2019. jún. 16. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy csak próbára tett, kérette magát, hogy küzdj meg a kegyeiért, most meg nem tudja elviselni hogy nagyot koppant
2019. jún. 16. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy évvel ezelőtt belémszeretett én akkor nem voltam szerelmes belé utána meg beleszerettem én is de közbe meg kiszeretett belőlem amikor össze akartam vele jönni azt közölte hogy nem fog működni mert nem szerelmes már belém, el volt élte az életét de most mégis zavarja hogy nekem van barátnőm .
2019. jún. 16. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem halvány lila fogalma sincs, hogy mit akar... macska-egér játéknak tűnik, tehát amint neked képbe jön valaki, hirtelen megint "kellesz", amint elérhetővé válasz mégse... sokan vannak így sajnos.
2019. jún. 19. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!