Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni?
Volt már néhány kapcsolatom, keresgéltem, válogattam, de végül arra jutottam, hogy ez így nem mehet tovább.
Eddig 3 kapcsolatom volt.
Mindig a fiú kezdeményezett, de kb én adtam a jeleket, hogy igen..
Csak 1 fiúval feküdtem le, de nagyon hamar véget is ért a kapcsolat, valahogy... khm... nem írnám azt, hogy kiábrándultam, inkább az a kicsiny szikra ami volt, semmivé lett.
Szoktak tetszeni fiúk, de nem igazán tudom elképzelni, hogy együtt is lehetnék velük. Nem szeretném egy fiú ismerősömet sem megbántani, ezért mindig kedvesen visszautasítom őket!
Mivel ezt már régebb óta észrevettem gonfoltam, hogy leszbikus lehetek, de kiderült, hogy nem! Egy elég szomorú vége lett.
Valahogy vágyom egy kapcsolatra, de nem vagyok képes teljes szívemből szeretni. Igaz eddig nem túl helyes fiúk próbálkoztak, és ha volt közöttük helyes is, akkor őrült és idegbeteg srác volt.
Persze én is almodozom, hogy egy számomra tökéletes fiúval vagyok együtt, aki kicsit is hasonlít rám, mármint belsőleg: humorérzéke, hobbi és hasonló dolgok :)
Ez az érzés miért van?
Hogyan változtassak ezen? Eddig csak azt tudtam meg, hogy nem igazán tudom, hogy mire is vágyom :(
Jelenleg van egy fiú aki tetszik, vajon kockáztassak és próbáljak közeledni felé?
Próbáljam/próbáljuk meg kicsit lassabban haladni és ne térjünk rögtön a 'lényegre'?
Lehet, hogy kötődési problémáid vannak. Ez esetleg visszavezethető a szüleid feléd való kötődési módjára. De ennek feltérképezésére, rendberakására szakembert ajánlanék, pszichológus kellene, aki jártas ebben.
Létezik ilyen probléma, de egy egészséges lélek, az, ha nem is sokszor, de képes szerelmet érezni az élete első 25 évében legalább egyszer.
#2 Gondolom anyád is férfi volt. :D
Kérdező,a szerelmet nem lehet kierőszakolni. Több dolog is kell hozzá:kémia(ez alap),hasonló érdeklődési kör,fogékonynak kell lenni a másik humorára,nagyjából azonos társadalmi helyzet+jól kell érezned magad a másik mellett. A Mindennapi Pszichológia magazin egy régebbi számában elég jól leírták.Sajnos nem emlékszem melyikben. Kockáztatni muszáj,de ne térj rögtön a lényegre.Előbb megismerni,aztán megszeretni.Fordítva nem működik,az csak hirtelen fellángolás.
xD
Értem, köszönöm! Próbálok nem rögtön a lényegre térni, de valahogy ez olyan mint egy függöny ami előttem van, és nem látom tőle a kapcsolatot!
Volt, hogy megpróbáltam, de az sem volt tartós kapcsolat, pedig igazából egy tartós kapcsolatra vágyam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!