Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy szerelmes lettem a fiú barátomba?
Figyelt kérdés
Minél több időt töltünk együtt, annál jobban vágyom rá. Élőben sokszor úgy veszem észre nem szavakkal, hanem tettekkel közeledik. Ha messengeren beszélgetünk akkor nem mindig olyan érdeklődő. Honnan tudom, hogy ő is más szemmel néz rám? Hozzá teszem szereti a csajokat...2019. jún. 16. 08:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha gyakrabban hozzádér,és máshogy,mint korâbban,ha hosszabban néz,szinte flörtölget,akkor esélyes,hogy többet akar.
2/3 anonim válasza:
Megjött a nyár, felborulnak az hormonok.. Megváltozik ilyenkor picit az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!