Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? Lehet hogy már csak sajnalatbol nem koptat le?
Figyelt kérdés
Régebben mindíg kedveskedett, felhívott engem, kérdezte hogy vagyok? Mivan velem? Hogy aludtam?
Nagyon szeretem , hiányzik es ezt tudja jól
De magától nem szokott nekem irni
Csak ha en ra irok
Ha rá kérdezek azt mondja nincsen semmi gond..miért lenne gond
Pl.van hogy fenn látom napközben facebookon sokáig de nekem nem ir csak ha en rá irok
Mit tegyek? Nem birom ki hogy ne irjak rá
Lehet pont ez a baja?
Egyszer ra irtam hogy latom fenn vagy
Azt irta igen csak nem zavartalak ..
En erre azt irtam hogy tudod joll hogy te engem sosem zavarsz erre ő csak annyit felelt : tidom
2019. júl. 28. 01:21
1/6 anonim válasza:
Miért nem vagytok együtt szombat este?...
2/6 anonim válasza:
Ne zavard. Ha annyira fontos vagy neki ugyis irsz, igy csak idegesited.
3/6 anonim válasza:
Írtál már ki kérdést, nem? Ott benne volt, hogy nője is van...
4/6 A kérdező kommentje:
Mindíg látom, hogy fenn van.
2019. júl. 28. 14:29
5/6 anonim válasza:
Minek koptasson le? Lekopsz majd magadtól is, ha megunod, hog
6/6 anonim válasza:
*y olyan szekér után futsz, ami nem vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!