Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta sajnálatból van velem, majd később azt, hogy mégse?!
Figyelt kérdés
Mondhat ilyet valaki szimplán dühből? Vagy jobb lépni.2015. jún. 22. 12:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem lépj le. Nekem valaki ezt mondaná, otthagynám. Még dühből se mondhat ilyet.
2/7 anonim válasza:
Nagyon nehéz dolga lenne, ha vissza akarná nyerni a bizalmamat.
De valószínű, hogy dühből azt mondta, amit gondolt.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor szimplán hülye lenne? Én meg mondtam engem nem kell sajnálni el is akartam menni, hagyni a francba, kérlelt, hogy ne mert szeret. :D Döntsön az ember... igen a bizalmam az semmi az van a fejemben hogy sajnal..
2015. jún. 22. 13:02
5/7 anonim válasza:
Mikor dühős valaki és elkezd vitázni és mond dolgokat,na azt kel komolyan venni,hagyd a pi..a.
6/7 anonim válasza:
Ha dühből mondta azt érzeni és észre is lehet venni, ha úgy vetted ki, de akkor is elég éretlen ilyet odavágni valakihez.
Azt nem tudom mióta ismeritek egymást.
Szerintem beszéld meg vele, lehet tényleg nem így van és az agyad fújja fel még jobban. Tedd félre a sértődöttséged, hallgasd meg és utána dönts.
7/7 A kérdező kommentje:
5 éve ismerjük egymást amúgy! Nem akar erről beszélni unja mindig elmondja hogy nem gondolta komolyan azert akar velem lenni mert szeret de igy nehez elhinni. Nem ugy ereztem hogy duhbol mondja, csendes volt es szomoru elotte azt mondta bizonytalan es tart a tovabbi vitaktol, pontosabban hogy 2 hetig jo minden aztan ujra kezdodik. Jo kerdes hogy akkor miert bolintott ra szomoru kutya fejjel hogy csak sajnalat meg nem akarja h nekem rossz legyen.. aztan meg szeret.. kotodik hozzam azt mondta fel nap utan mar keresne tudja es hogy nem akarja ezt csak ugy eldobni
2015. jún. 22. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!