Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta vissza hív! Azóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta vissza hív! Azóta is hív. Baj van?!

Figyelt kérdés
Hali! A paromat tnap este felhivtam eleg zűrős és fárasztó napot élt a munkahelyén meg mondta lekell rakjon, vissza hív. Nem hívott.. Még egy sms-t se írt.. Szerintetek? 1 hónapja vagyunk együtt.. Nincs az a nagy lángolás, de közel kerültünk egymáshoz érzelmileg is.. Vélemény?
2015. jún. 21. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet tudni
2015. jún. 21. 08:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Zűrös, fárasztó nap után valószínűleg elaludt.

Sőt, fenntartom a lehetőséget, hogy most is alszik.

Írj neki egy jóreggelt SMS-t.

2015. jún. 21. 09:47
 3/8 Interferencia ***** válasza:
Alszik?
2015. jún. 21. 10:34
 4/8 A kérdező kommentje:
már fent van látom facen.. meg mikor hívtam munka közepén volt.. gondolom lett volna ideje felhívni amikor ment haza..
2015. jún. 21. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:

nem érdekled már valószínű

szóval itt a vége

2015. jún. 21. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Voltak olyan napjaim a munkahelyemen, hogy nagyrészt hülyék jöttek. Ez több száz embert jelent, és nekem mindenkivel kedvesnek kellett lennem.

Nos, mire eltelt a napom (13 óra) , bárkit el bírtam volna küldeni (hogy finoman fogalmazzak) melegebb éghajlatra.

Ilyenkor az a legjobb, ha az ember szépen megemészti a dolgokat, esetleg kipanaszolja utána.

Esetleg ahelyett, hogy itt konteózunk, felhívhatnád, és megkérdezhetnéd.

2015. jún. 21. 11:58
 7/8 Interferencia ***** válasza:
Írj rá, hívd fel, és ne játszd a sértődött királykisasszonyt.
2015. jún. 21. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
mert az agyalás a legjobb tanácsadó, ha jól sejtem minden lehetőséged megvan, hogy rácsörögj, miért nem teszed meg? akkor legalább rövidre zárható, hogy igen vagy nem.
2015. jún. 21. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!