Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sajnálatból megéri összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálatból megéri összejönni valakivel, lehet ebből boldog párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Megismertem egy aranyos kedves srácot és nagyon szeretek beszélgetni vele meg minden csak az a gond, hogy nem az esetem. Engem meg álmai nőjének talál. Legutóbb mikor találkoztunk elmondtam neki azt, hogy nem az esetem és nagyon szomorú lett, teljesen elment az életkedve.

28 éves és egy barátnője se volt még, mert nagyon nehéz gyerekkora volt fiatalon elveszítette az apukáját később az anyukáját, félénk, nehezen ismerkedik és nem egy lehetősége volt már párkapcsolatra visszautasította őket, mert mindig más lányok tetszettek neki.

Mikor hazamentem éjszaka elég sokat beszélgettünk telefonon és a végén elsírta magát, mert nagyon beleélte magát abba, hogy megkaphat próbáltam nyugtatni, de nem tudta abbahagyni a sírást.

Utána nem tudtam aludni annyira megsajnáltam, nagyon sokat gondoltam arra, hogy szívesen átöleltem volna mikor sírt, azon is fantáziáltam, hogy lefekszem vele, elveszem a szüzességét, eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lehet vele.

Azon gondolkozom, hogy felhívjam e és adjak neki esélyt? Attól félek, hogyha összejövök vele és nem fog működni akkor még jobban maga alatt lesz.

2017. szept. 10. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2%
28 évesen szűz? Szerintem menekülj, mert életképtelen el tűnik ez a "férfi".
2017. szept. 10. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Sajnálatból ne tedd. Ha látsz benne lehetőséget, akkor próbálkozzatok nyugodtan.
2017. szept. 10. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Menekülj! Pszichológusra van szüksége, nem barátnőre.
2017. szept. 10. 18:33
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
Csak ha könnyed,kikapcsolódós,laza,szexkapcsolatot tervezel vele.Esetleg meglátjátok mi alakul.Többet ne várj és ne ígérj.De ha nem kívánod akkor minek!?
2017. szept. 10. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

Azert ne gyere vele ossze, mert megsajnaltad. Ez nagyon szanalmas lenne es hidd el, O se erezne jol magat vegul.

Viszont ne huzd az idejet. Ha nem kell, mint ferfi, akkor ne talalkozz vele tobbet.

2017. szept. 10. 18:35
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Talán mégis adhatnál neki egy esélyt, lehet, hogy melletted rendbe jönne.
2017. szept. 10. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
ezt neked kell érezni, h van-e jövőtök, v h tudsz-e neki egy esetleges kapcsolatban annyit adni, h túljusson ezeken a gyerekkori tragédiákon és nélküled is megtalálja a helyét, mind a világban, mind a kapcsolatokban
2017. szept. 10. 20:03
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Inkabb ne tedd. Szanaalmas szanalombol lefekudni valakivel. Erdekes, mos TTF senki nem prostizik, pedig meg az is jobb ennel, mert annak legalabb van valami ertelme.
2017. szept. 10. 20:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Én hasonló húzással tettem teljesen tönkre egy srácot és nagyon nehezen épült fel lelkileg. Sajnálatból jöttem össze vele, de szakítottam csak úgy simán. Akkor még szinte gyerek fejjel nem gondoltam bele mit tettem, de utólag felnőttként szinte bűntudatom van miatta a mai napig.

Ha segíteni akarsz rajta, akkor légy a barátja, hidd el neki egy barátra van szüksége aki segít neki és törődik vele. Tegyél azért hogy összekapja magát és találjon rá az igazira, hidd el mellette kell lenned, mint barát, ezzel teszel a legjobbat. Ha cserben hagyod teljesen akkor azzal is megbántod, ha összejössz vele de belátod hogy mégsem oké akkor azzal, és az előbb utóbb neki is lefog esni hogy csak megsajnáltad. Amint lehet személyesen ülj le vele és beszélgess vele erről, öleld meg, vigasztald meg és mondd el neki hogy te majd segítesz neki abba hogy rendbe jöjjön a lelke. De mondd meg neki azt hogy így nem tudnál járni vele, és nem akarsz még nagyobb fájdalmat okozni ezzel. Ez nagyon nehéz, de csak így mehetsz ki jól a dologból.

Sok sikert!

2017. szept. 10. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Kaptál már privit a gyakoris szűzfiúktól? :D

Na de komolyra fordítva. A srác már bajban van. Nem te fogod megmenteni.

Az a gond, hogy 28 évesen nulla tapasztalata van kapcsolatok és nők terén. Ez azért baj, mert elhisz olyan dolgokat is, hogy te vagy neki a tökéletes, miközben csak a lelki problémái miatt kb. minden csajra ezt hiszi, aki egy kicsit is kedvesebb vele.

Szeretethiányos, és ha ezt a majd 30 éves problémát rédereszti, te jössz ki belőle rosszul. Hidd el, aki majd 30 évesen sírva próbál megszerezni egy lányt, az lelkileg annyira labilis, hogy még kárt is tehet magában vagy benned.

Ha korrekt és megfontolt vagy, határozottan megmondod neki, hogy nem jössz össze vele. Ha ezt elfogadja, akkor oké, ha nem, akkor nem. Ha továbbra is próbálkozik, akkor a legokosabb döntés, ha leépíted valamennyi időre, akármit is mond.

Persze a te dolgod, ez csak egy tanács, de jobban jársz, ha megfogadod.

2017. szept. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!