Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, ti minek örülnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés

barátommal a hónapban leszünk félévesek, szeretnék neki ajándékozni valamit. (inkább tárgyban gondolkodom elsősorban, mert egybeesik a szülinapommal)

kicsit snassz, de én képkeret+közös képre gondoltam.

esetleg egy párna, aminek az egyik oldala mintás, a másik felére pedig én hímeznék? vagy ezt tartsam meg évfordulóra majd? abban sem vagyok biztos, hogy ez egyáltalán bejönne neki...

ti mit kaptatok (bármilyen alkalomra), aminek nagyon örültetek, mi az, amit semmiképpen nem ajánlanátok?

(mindenképp szeretnék és fogok neki adni valamit - úgyhogy ne írjátok, hogy ez nem véforduló meg csak fél év. köszönöm. :)

2017. szept. 5. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
én egy flashlightnak örülnék :)
2017. szept. 5. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kedvenc hobbilyával vagy amit szeret kapcsolatos dolgot vegyél neki. Ez a képes párna stb szerintem kicsit nyálas de ha szeret igazán bárminek őrülni fog amit tőled kap. A szándék a lényeg :-)
2017. szept. 5. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

En soha nem szerettem a targyilagos ajandekokat. Amire vágyok, azt megveszem magamnak.

Inkabb suss neki valamit.

Vard egy romantikus vacsoraval/ebeddel/furdovel.

Amint megerkezik gombold ki a nadragjat es ess neki (nem, nem kocsogsegbol, de ha jol sejtem ilyet nem szoktal).

Sokkal tobbet jelentenek ezek, mint egy himzett parna.

2017. szept. 5. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
két tepsi süti, de komolyan. egyszerűbb lélek "vónák"
2017. szept. 5. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Én fél évesen még beszélni sem tudtam, neked meg már barátod is van? Őszinte elismerésem.
2017. szept. 5. 23:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy rekesz sört, nyóc liter gázolaj, jó kaja, fehérneműs csaj az ágyban meg húsz méter egérút kösz heló.
2017. szept. 6. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!