Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves pasik, örülnétek egy plüssmacinak ajándékba?
Valentin napra gondoltam, 4 hónapja vagyunk együtt :)
Még sosem ajándékoztam meg senkit valentin napkor, ti örülnétek ilyen ajándéknak?
25 múlt a barátom :) Van egy polc a szobájában amin van pár plüss bizbasz, úgy hogy csak nem lőhetek mellé ...
Az én 21 éves barátom nem örülne neki, és amíg nem ismertem őt annyira, hogy ebben biztos legyek, nem vettem volna ilyen bizonytalan ajándékot.
Én a helyedben inkább közös fotóval ellátott kulcstartót, vagy ilyesmit adnék, amivel tud is valamit kezdeni. De persze te ismered, lehet, hogy örülni fog ennek.
Az egy dolog, hogy férfiatlan, az meg a másik, hogy ez a legfantáziátlanabb, legelcsépeltebb, legantikreatívabb dolog, amit csak adni lehet.
Vegyel neki egy Mein Kampfot.
21/L
6.: Te vagy az a maradek ferfi aki kivul esik a 99,7%-os konfidenciaintervallumon, rad nem lehet apellalnk.
21/L
Ez is pontosításra szorul, hiszen teljesen más ha bemegy a boltba, leteszi érte a pénzt vagy rákeres a neten hogy lehet pl. megunt ruhából ilyet készíteni. Utóbbi teljesen más megítélés alá esne, mert beletette az (-t a nem eget rengető mennyiségű) erőfeszítést hogy keresett egy how-to útmutatót és elkészítette.
Nem maga a tárgy a lényeg, mert az ilyen ajándékok javarésze bekerül a helyére és utána csak takarításkor kerül le/elő, hanem az ami mögötte van.
Ha én veszek egy lánynak valamit, akkor utolsó mentsvár szokott lenni az édesség: nem igényel igazából se időt, se agymunkát, se jelentős anyagi ráfordítást. Na egy bolti plüssmedve ugyanez a kategória szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!