Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet úgy barátnőm, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy barátnőm, hogy csendesebb típus vagyok, és sok lány barátom van? 22/F

Figyelt kérdés
Szóval csendesebb és gátlásos fiú vagyok, elég férfias kinézettel, sokszor van olyan, h a lányok keresik a társaságom. Sosem voltam az a tipikus fiú, nem szeretem a focit( a kosarat szeretem) Probléma még, h nem tudom elképzelni, h engem szerethetnek,na elég langyin hangzik már ez is úgy, hogy nem folytatom. XD A kérdés adott, köszi a válaszokat előre is! :D

2017. szept. 9. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet. Az én barátom is ilyesmi.
2017. szept. 9. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ember, nem attól lesz valaki tipikus "fiú" (22 évesen inkább már férfi), aki a focit szereti a kosár helyett.

Amúgy miért vagy csendesebb? Mert van, aki egyszerűen nehezebben nyílik meg mások előtt, azért nem beszél sokat, más meg azért, mert nincsenek gondolatai sem :D Ha az első csoportba tartozol, akkor simán lehet csajod.

2017. szept. 9. 15:09
 3/13 A kérdező kommentje:
Általában azért maradok csendben,mert túl sok is van.. mmint gondolatom és hát van egy sajátos világnézetem, ami nem túl menő a korombelieknél, csajozni meg végképp nem lehet vele...
2017. szept. 9. 15:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Am valóban lesarkítottam a dolgokat, de remélem el tudtok képzelni :DDD
2017. szept. 9. 15:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy macsó, az elég nagy hátrány, de azért a külső fontosabb a lányoknak. Szerintem egyáltalán nem reménytelen a helyzeted, ha valóban férfiasan nézel ki.
2017. szept. 9. 16:46
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, ezek nem kizáró dolgok. Gondolom utálod a nagy társaságokat és szívesebben beszélgetsz egy-egy emberrel. Megfelelő lányoknál ez nem probléma. Kinézet (sajnos?) tényleg fontosabb lehet, ha nem az a nagydumás típus vagy. Fontos: érzelmeket/szándékokat időben felismerni és lekommunikálni, illetve annak megfelelően viselkedni.
2017. szept. 9. 17:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Igen, inkább 1-2emberrel szeretek találkozni. De szeretek bulizni is, tehát ne egy mormotát képzeljetek el.

Hát én nem tartom magam jóképűnek, pedig sokan mondják, h jól nézek ki magas vagyok, barnahajam van, rövid szakállal, idősebbnek nézek ki, mint amennyi vagyok, de semmi macsóság nincs bennem... pedig ez lenne szerintem a kulcsa, de nem szeretem ezt a játszom a nagymenőt

2017. szept. 9. 17:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban akkor. Ne aggódj, van rád is kereslet.

#6 voltam.

2017. szept. 9. 18:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne, sőt így majd tényleg az fog megtalálni, aki valóban szeret és nem az a fajta lány, aki a menőséget, pénzt, stb akarja!! :)

A lényeg, az, hogy ha lesz egy olyan lány, akiben látod, h tényleg többet akar, akk ne cseszd el a lehetőséget azzal, h csendes, visszahúzódóbb vagy!!

Nekem volt egy srác az életemben, (aki, így leírás alapján megszólalásig hasonlított rád :D kinézet, kor, érdeklődés, minden) de mivel én se az a rámenős fajta vagyok, így el lett cseszve az egész kapcsolat, pedig én sokkal többet megtettem, mint az valaha is gondoltam, h meg fogok tenni egy srácért.

Mint később, közös ismerősökön keresztül kiderült, hasonlóan érzett ő is irántam, csak soha nem mert kezdeményezni, aztán pedig azt választotta, h minél távolabb kerüljek tőle, és elfelejtsen engem.

Szóval ilyen történeteid ne legyenek, mert mindkét fél kicsit 'belehal' a történtekbe.

De hidd el, az égvilágon semmi baj nincs veled! :)

22/L

2017. szept. 10. 17:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet,csak arra figyelj,mikor ott áll előtted a lehetőség,akkor èlj vele!Tehát ne felejts el udvarolni,bókolni,elhitetni a lánnyal,hogy neked tényleg ő kell.
2017. szept. 13. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!