Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet úgy barátnőm, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy barátnőm, hogy csendesebb típus vagyok, és sok lány barátom van? 22/F

Figyelt kérdés
Szóval csendesebb és gátlásos fiú vagyok, elég férfias kinézettel, sokszor van olyan, h a lányok keresik a társaságom. Sosem voltam az a tipikus fiú, nem szeretem a focit( a kosarat szeretem) Probléma még, h nem tudom elképzelni, h engem szerethetnek,na elég langyin hangzik már ez is úgy, hogy nem folytatom. XD A kérdés adott, köszi a válaszokat előre is! :D

2017. szept. 9. 14:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2017. szept. 30. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:

a csendesség nem feltétlenül gond, a gátlásokat viszont érdemes leküzdeni, feldolgozni és megtanulni megfelelően kezelni, mert mint a nevük is mutatja, képesek sok mindenben gátolni, megakadályozni, vagy akár a sikereidet ellehetetleníteni.

mint minden mást, úgy a kommunikációt, ismerkedést, élet és párkapcsolat vezetést is gyakorolni, tanulni kell. az, hogy csendes és gátlásos vagy, nem lehet sem ok, sem mentség arra, hogy bizonyos helyzetekben megtedd a megfelelő dolgokat, érvényesítsd az érdekeidet, különben a lehetőségek elmennek melletted, hátrányba kerülsz másokkal szemben, sokan kihasználni és elnyomni fognak, a te érdekeid pedig háttérbe szorulnak.

sok esetben a csendesebb, visszahúzódóbb, gátlásos emberek (ami nem feltétlenül és teljes mértékben azonos az introvertáltsággal, de sok esetben együtt járnak) nem csak nem vágynak a társaságra, de gyakran nem is nagyon vannak társaságban. így viszont kevesebbet is gyakorolják a táras érintkezéseket, sem tapasztalatuk, rutinjuk, sem sikerélményük nem nagyon szokott lenni társas helyzetekben és ez sok esetben csak ráerősít, hogy inkább el is kerülik a társaságokat, más embereket. ez egy idő után könnyen elszigetelődéshez és amolyan "furcsa pók" viselkedéshez vezethet, ha nem vigyázol. ez persze nem törvényszerű, de gyakran így alakul.

érdemes lehet megismerkedned az asszertív kommunikációval, tudatosan keresned mások társaságát, ismerkedési és beszélgetési lehetőésgeket, hogy gyakorolhasd a társalgást és egyre jobban művelhesd, mivel ez minden kapcsolatban nagyon fontos. az ellenkező nemmel ismerkedésnél is. ha máshogy nem megy, akár pszichológus, kommunikációs és improvizácisós tréning is segíthet. persze jobb esetben az iskola és hasonló közegek elegendőek szoktak lenni, de ha egy ilyen kérdést így teszel fel a GYK-n, akkor azért nem árt, ha egy kicsit jobban ráfekszel erre a kérdésre, hogy egyenesbe gyere.

2017. okt. 13. 02:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm, h írtál! Nem voltam ám mindig ilyen csendes típus és emiatt fura most, de éppen ezért direktmódon keresem mások társaságát,érzem, h kicsit ki kell lépjek a komfortzónámból.
2017. okt. 13. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!