Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik hogy sajnalatbol volt velem?
Sok udvarlas utan adtam be a derekam es mindig sokat keresett kicsit nagykepuen is vettem a dolgokat .
Egy szokasos hivasa alkalmaval mondta nekem h ha akarom barmikor abbahagyhatjuk a kapcsolatot nem akar ram telepedni.
Most valamin össze vesztunk , es mondtam h befejeztem vele , szokasatol elteröen ma van a masodik napja h nem jelentkezik , ezek szerint erre vart h en mondjam ki , es tenyleg veget vet
A vege fele mar nem is akarta lehet csak kötelessegböl volt velem , nem tudom ha tesz ilyet egy ferfi sajnalatbol ...
Hozza teszem nem ok nelkul veszekedtem kisse link de igy kell elfogadni
Szerintem nem volt veled úgy igazán. Valószínűleg, mire beadtad a derekadat, elvesztette az irányodba a valódi érdeklődését.
26/F
"h ha akarom barmikor abbahagyhatjuk a kapcsolatot nem akar ram telepedni"
Szerintem csak nem volt oda érted. Van ilyen, hogy emberek csak úgy lötyögnek egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!