Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik első látásra szerelem?
Mármint arra az érzésre gondolok, hogy meglátod Őt, és azt érzed, hogy életed végéig vele akarsz lenni, és 10 másodperc ismeretség után szerelmesnek érzed magad...
Persze, aki más értelmezésben gondolkodik erről, annak a válaszát is várom :)
Nem létezik.
Az szexuális vágy és rajongás leginkább.
" Úgy lettem szerelmes a futballba, ahogy később a nőkbe is: hirtelen, megmagyarázhatatlanul, feltétel nélkül, mit sem gondolva azzal, hogy mennyi fájdalmat és bajt okozhat a szenvedélyem." – Nick Hornby
Szóval........:D
Csak mert rànézek valakire, úgy nem.
Viszont életemben először egy első randin lettem szerelmes, de együtt töltöttem a pasival az egész napot. 12 óràs randi lett belőle, aztàn hàzassàg is:)
Szóval kellett egy kis idő, hogy valamennyire megismerjem. Amúgy ő sem volt ezzel màsképp. A 2. Randinkon vallott szerelmet, aztàn én is neki. Ma màr 6 éve együtt vagyunk.:)
Szerintem első látásra maximum szexuális vonzalmat vagy nagyon erős szimpátiát érezhet az ember valaki más iránt. Persze jó megérzések előfordulhatnak, amikor úgy gondolod hogy na igen, vele el tudnék képzelni valami komolyat. De a szerelem érzése, az igazi szerelemé akkor jön, amikor más nagyjából eltöltesz a másikkal egy kis időt, és látod hogy jé, összeillünk elég rendesen. :)
Én a barátommal első randinkon szintén kb. 12 órát töltöttem el, és a végén már éreztük hogy ez nagyon más, mint eddig bárkivel. Az első randi után szerelmet is vallottunk egymásnak és 1 éve egyre csak erősödik bennünk ez az érzés. Első szerelem mindkettőnknek, és szándékaink szerint az utolsó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!