Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hány igaz szerelem létezik?
Nekem volt egy nagy szerelmem. (Igaz nem az első volt, de mégis mindent elsöprő.) Most olyan kapcsolatban vagyok, ami szuper, még sem érzem azt a szikrát, amit kellene... Lehet még ebből lángoló érzelem vagy csak egyszer adatik meg?
25L
0-3 közötti számu van ilyenből egy ember élete során. Eddig 1 volt Neked, még lehet több is. A mostani nem az. szerelmesnek akár 5-8-szor is érezheted magad.
de tudod, nem mondom, hogy ez egy megdönthetetlen igazság, de nálam és másoknál is érvényesnek látom : a szervezeted elkezdi ugye termelni a PEA hormont és társait, amikor szerelmes leszel. több tanulmányrol is olvastam már , hogy ezeket egyre kevesebb intenzitással termeled, ahogy idősödsz, szoval az első hudenagy szerelem wow-élménye , az az igazi flow az az elsőnél van. nálam igy volt, az első volt a flow, utána még 3, kisebb-nagyobb. váltakozo intenzitásal, a 3. volt a legnagyobb az első után.a 2. és 4. felejtős. az első nem történt meg azota, az elmult 15 évben. erre még rárakodnak a felnőtt élet gondjai és az együttélés, gyereknevelés, miegymás, ugyhogy emiatt nem sokan lesznek, akik a nyugdijasklubban élik át a legnagyonn intenzitással.. ja, és ez megmagyaráza, miért vágyakozik meglepően sok ember a régi nagy első szerelmére. meg nyilván a köritésre, amikor még naiv, fiatal és gyereklelkű volt, meg az élet is szabadabb.
az irodalomban ,zenében, pszichologiai könyvek közt is rengeteg hasonlo elmélettel és alkotással lehet találkozni..
mi a gond a pszichologiával és a biologiával ? mert még ha ezoterikus boszorkányságokrol irtam volna, megértenélek..amugy parancsolj :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!