Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik vajon olyan szerelem, mint amilyen Rómeó és Júliáé volt? Vagy csak a mesékben?
szerintem igen.
Én hiszek benne. :)
Vagyis ami mindkét fél halálával végződik? Igen.
De amúgy tényleg igen- Itt Ercsiben volt valami cigányháború és ott az egyik klán fia beleszeretett az ellenséges klán lányába. Végeredmény: a Tercsike presszó szétverése, pár év dutyi, súlyos sérülések.
Persze.
Két 14 éves egymásba szeret, és azt hiszik örökké tart, mindegy, ki mit mond.
Persze, 14 évesek között, akik életükben egyszer beszélgettek, abszolút létezik. 14 éves koromban nekem is volt részem hasonlóban, még tiltottak is a fiútól, és minél inkább tiltottak, annál izgalmasabbnak tűnt.
Aztán évekkel később összejöttünk, és rövid úton kiderült, hogy abszolút nem illünk össze. A Rómeó és Júlia is másképp végződött volna, ha összeköltöznek, és jönnek a szürke hétköznapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!