Ajánlanátok olyan könyveket ami fiatal szerelmes párról szól, akiknek nem jön össze a kapcsolat mert az egyik meghal, háborúba hívják stb? Olyanra gondolok mint a Romeó és Júlia, de nem kell feltétlen dráma legyen!
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 16:52
1/7 V.Tina válasza:
Jennifer Blake: Aranyláz. 500 oldalas regény, és Serena csak azt HISZI, hogy Ward meghalt... Hoysszú, jó a sztorija, FELNŐTT REGÉNY! Elég hosszú, nem biztos, hogy tetszeni fog... de nekem tetszett. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az eddigi válaszokat, az Aranykoporsó meg is van itthon, lehet neki is kezdek ma este! Mindenesetre kicsit több válaszra számítottam, vagy napjainkban már nem léteznek ilyen könyvek?
2015. jún. 20. 14:15
4/7 anonim válasza:
Graham Greene: A szakítás
Herman Hesse: Gertrúd
Márai: Az igazi
Schiller: Ármány és szerelem (dráma)
Molnár Ferenc: Liliom (dráma)
2-es voltam. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszönöm, elkezdtem olvasni az Aranykoporsót. Eddig utáltam a magyar írók könyveit főleg a régebbi korokét, de ezután azt hiszem alaposabban körül kell néznem nagyszüleim könyvespolcán :D
2015. jún. 26. 15:42
6/7 anonim válasza:
Az Aranykoporsó az egyik kedvenc könyvem. Kétszer olvastam, plusz a feleségemnek is felolvastam a nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!