Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hány igaz szerelem létezik?
Nekem volt egy nagy szerelmem. (Igaz nem az első volt, de mégis mindent elsöprő.) Most olyan kapcsolatban vagyok, ami szuper, még sem érzem azt a szikrát, amit kellene... Lehet még ebből lángoló érzelem vagy csak egyszer adatik meg?
25L
sztem nem racionálisan közeliti meg, pont hogy azt a régi élményt, életérzést keresi. az ember azért csak fel tudja mérni, hogy mennyire intenzivek az érzései és attol, hogy kesereg egy régi érzés miatt, azzal nem tudja befolyásolni, hogy mikor tör-e rá megint és rátör-e. szoval maradjunk inkább a szakértőknél és elődeink tapasztalatainál. töménteeln mennyiségű esetről olvastam már a neten és itt, hogy csomo ember a régi első nagy flow -t szeretné még egyszer,esetleg kettő is volt már neki, de nem nagyon jön.
persze azt nem állitja senki, hogy automatice a legelső szerelem vagy kapcsolat lesz az első flow. de általában egy fiatalabb kori, amikor te is a naiv gyerekkorban vagy még, az életkörülményeid is. persze van, aki meg 30 évesen lesz először szerelmes, neki az lesz a viszonyitási alap, azt meg soha senki nem fogj tudni megmérni, hogy nála is ugyanolyan nagy-e, mert az az első, vagy már amiatt, hogy öregebb, kevésbé hatalmas. de neki meg az lesz a szép . és neki akkor jo, miközben a másik már kiégett pár szerelemben és kapcsolatban és csak kesereg a régiek után..
Nekem kétszer adatott meg és egyik sem túl fiatal koromban.
Szerintem ez változó, de biztos, hogy nem túl sokszor történik meg az ember életében, csak néhányszor. Van, akinek csak egyszer. Meg olyan is, akinek egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!