Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban hisztek hogy bárki pótolható, vagy hogy az ember életében csak egy IGAZ szerelem létezik, és csak akkor ébred rá, ha már elveszítette, vagy ha szerencsés vele éli le az életét?
Senki sem pótolható, ezért vigyázz a kapcsolatodra. :)
Szerelmes akárhányszor lehetsz, de arra nincs garancia, hogy minden kapcsolat egyformán jó lesz.
Lehet jobb, lehet rosszabb... De mindig sok múlik azon, te mit teszel bele.
Mindenki pótolható. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem szabad megbecsülni a másikat és nem kell vigyáznunk a kapcsolatainkra. És szerintem nincs egy adott igazi. Sok emberrel összepasszolhatsz, de az sem biztos, hogy akár egyikükkel is találkozni fogsz életed folyamán.
Mindenen túl lehet tenni magad, és mindenhol találhatsz lehetőséget, mindig ki lehet mászni a gödörből, de bármikor vissza is zuhanhatsz.
Persze fiatalon hittem az egy Nagy Ő-ben én is, de ahogy látok egyre többet a világból, úgy érzem nincs is egy nagy ő.
Az én nagy szerelmem elhagyott, pedig úgy éreztem az univerzum egyenesen hozzám küldte, általa lett teljes egész a világ, és olyan lángoló szenvedély volt köztünk, amiről a filmek általában szólnak. Mégis, a valóság rávilágított, hogy nincs bennünk sok közös, a jól működő két oldalú kémián kívül.
Sokáig nem egészen értettem, hogy ez mégis miért velem történik, de a mostani barátom mellett rájöttem, hogy egy kapcsolatért muszáj tenni. Körülbelül egy két évig magától is eldöcög, a szerelem érzés megoldja, de azután már csak a személyiségek maradnak. Ha azok nem passzolnak, vagy nem akarnak tenni azért, hogy működjön a kapcsolat, akkor nem fog működni. Hiába a lángoló szenvedély.
Szóval szerintem egyáltalán nincs nagy ő. Szerelem van és hasonló személyiségek. Akik nem mindig találják meg egymást.
Nem pótolható.
Igazi lelki társ nagyon ritka és kevés embert ismerek aki megtalálta de nekem szerencsém volt.
Egyik sem. A "pótolható" szótól kiráz a hideg, ha kapcsolatról beszélünk. Egy új kapcsolattalk nem "pótlod" a régit. Senki nem pótolható abban az értelemben, hogy sosem lesz még egy ugyanolyan kapcsolatod utána.
Nem hiszek viszont a csak egyetlen "IGAZI" koncepcióban sem. Igen, ritkán találkozik az életében az ember olyanokkal, akik felforgatják az egész világát, és akik mellett teljesenek érzi magát. Ritka az a fajta nagy szerelem, ami mellett a többi eltörpül. De ez nem jelenti azt, hogy csak egy jut az életben belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!