Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen, hogy valaki csak sajnálatból csókól meg valakit?
Egyszer hasonló csikicsuki állapot volt köztem,és egy álmaim pasija srác között.Én mindig tudtam mit akarok,és mindig kész lettem volna feladni érte mindent és mindenkit,de ő sosem tudta,hogy mit szeretne,de a tipikus duma,hogy nem szeretne elveszteni,meg ha nem vagyok vele hiányzom.Volt hogy ő mondta járjunk...stb.Ez ment 2,5 évig.
Aztán 2,5 év után meguntam ezt az egész huzavonát,és elküldtem a fenébe.Tudod az a pasi,aki azt mondja,hogy nem tudja,hogy mit akar,az nem is akar igazán téged.Nem sajnálatból csókol meg,mert valamilyen szinten kötődik hozzád,szeret,de valami miatt nem akar belekezdeni egy kapcsolatba.
Igen, igen, igen harmadik hozzaszolo nagyon igazad van!!!!!
Ne akarj masodik lenni, mert az nagyon szar. Vagy elso vagy semmi. Ha belemesz a masodik szerpkorbe, nagyon nehez lesz kitorni es folyamatosan vonzani fogod az ilyen helyzeteket. Nem szabad megalkudni a helyzettel.
En is lepnek barmennyire faj is a sajat magad erdekeben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!