Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol meg?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel már vagy 10x találkoztam,voltunk vidámparkban,moziban,Egerben is,sokat sétáltunk,sokat ölelget,puszilgat,érzem hogy érdeklem mégsem csókol meg.
mi lehet ennek az oka?
nem is tini már.
ő 24 éves én 20.
szerintetek mi az oka? valaki volt már hasonló szituban?
előre is köszönöm!
2011. szept. 4. 11:31
1/24 anonim válasza:
Használj rágót.. De most viccen kívül.
Szájra puszi sem volt még?
2/24 A kérdező kommentje:
az nem lehet probléma,mindig rágózom vagyis sűrűn meg mosok fogat úgyhogy nem az a gond.
amúgy ha rágózol akkor meg azért nem tud megcsókolni.:D
2011. szept. 4. 11:34
3/24 A kérdező kommentje:
az sem volt még.:S
2011. szept. 4. 11:34
4/24 anonim válasza:
Miért nem smárolod le? Nincs az előírva, hogy muszáj a fiúnak.
5/24 anonim válasza:
hát akkor csókold meg te ;DD lehet csak nem mer kezdeményezni
6/24 anonim válasza:
Liberalizmusról nem hallottál még? Ha megszeretnéd csókolni, tedd meg, ne fogd vissza magad!
Amúgy lehet, ő pont rád vár!
7/24 A kérdező kommentje:
régimódi vagyok ilyen szempontból és én nem tudnék kezdeményezni.
2011. szept. 4. 11:39
8/24 A kérdező kommentje:
meg nem is vagyok elutasító, nem érezheti azt hogy én nem akarom.
igaz,nem tudni, a másik mit gondol/érez.
2011. szept. 4. 11:41
9/24 anonim válasza:
Nézz mélyen a szemébe, majd a szájára, és megint a szemébe, közben nyald végig a szád szélét, majd nagyon apró résnyire nyitsd ki, esetleg mozdíthatod a fejed pár centire az övé felé. Ha ebből nem esik le neki mit akarsz az már tényleg nagyon gáz.:D
10/24 anonim válasza:
Kérd meg egy haverodat, hogy távolról ordítson rátok: CSÓKOLD MÁR MEG TE BAROM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!