Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol meg?
van egy fiú akivel már vagy 10x találkoztam,voltunk vidámparkban,moziban,Egerben is,sokat sétáltunk,sokat ölelget,puszilgat,érzem hogy érdeklem mégsem csókol meg.
mi lehet ennek az oka?
nem is tini már.
ő 24 éves én 20.
szerintetek mi az oka? valaki volt már hasonló szituban?
előre is köszönöm!
És ha ő még nem csókolt meg senkit? És fél, hogy elrontaná és ezért nem kezdeményez?
Mint már írtam légy liberális!
pont én vagyok a félénk,tapasztalatlan kategória 20 éves lány létemre.:S
szerintem nekem sokkal nehezebb dolgom lenne,neki már volt barátnője már csak ezért is mondom hogy neki kellene kezdeményezni.
köszi az eddigieket,mindenkinek ment a zöld kezecske.:))
ezzel csak az a gond hogyha mindketten "félünk" és várunk a másikra akkor ilyen erővel még 100 év múlva is itt tartunk:D
vagy szerintetek előbb utóbb kénytelen lesz rászánni magát hogy megtegye az első lépést?
10x találkoztatok, mozi, sétálás, ölelés, puszi, vidámpark..
Kapsz tőlem 2 milliárd forintot ha nem engedi hogy megcsókold.. Csókold már meg egy jó pillanatba :D
"hogyha mindketten "félünk" és várunk a másikra akkor ilyen erővel még 100 év múlva is itt tartunk"
Igen ez így van! Úgyhogy mint már írtam légy liberális és csókold meg te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!