Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol meg?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel már vagy 10x találkoztam,voltunk vidámparkban,moziban,Egerben is,sokat sétáltunk,sokat ölelget,puszilgat,érzem hogy érdeklem mégsem csókol meg.
mi lehet ennek az oka?
nem is tini már.
ő 24 éves én 20.
szerintetek mi az oka? valaki volt már hasonló szituban?
előre is köszönöm!
2011. szept. 4. 11:31
21/24 A kérdező kommentje:
huh ezt én nem értem.
ő az idősebb,ő a tapasztalt(abb), ő a fiú.
miért ő fél?:D
2011. szept. 4. 15:34
22/24 anonim válasza:
A visszautasítástól fél. Úgy van vele, hogy inkább legyetek barátok, minthogy visszautasítsd és utána talán barátok sem.
23/24 anonim válasza:
15:37-nek igaza van! Hívd fel szépen, beszéljetek meg egy találkát, aztán smárold le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!