Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerülhető volt ez, ha másként döntök?
Mindig egy olyan lány voltam aki az igazit keresei, akivel eltudnám képzelni a jövőmet. Vagy ha nem is, akkor csak egy boldog kapcsolatról álmodoztam.
Eddig 5 kapcsolatom volt, 4 csak futó kaland volt, 1 ami majdnem jól sült el. Ott én hibáztam, mert annyira a barátomnak gondoltam, hogy a kapcsolatból nem lett semmi.
Aztán újra megpróbáluk, sikerül 6 hónapig együtt voltunk, de aztán megcsalt.
Annyira maga malatt voltam, hogy már-már nem vágytam egy kapcsolatra sem.
Aztán történtek a dolgok, elköltöztem, új embereket ismertem meg. Közük egy kedves srácot is, ő vele minden megtudtam beszélni, segített megnyugodni.
Jóban voltunk, de nem nézem rá más szemmel, ő csak egy olyan jó fiú barátom volt.
Közben meg annyira kétségbeesett voltam, hogy engedtem egy másik fiú csábításának és lefeküdtem vele.. gondolván, hogy valami jó is kisüthet belőle.
Ez az idejön-odamegyek kapcsolat 2 hónapig ment, ritkán találkoztunk, igazából titokban is tartottam... mert úgyéreztem, hogy ez nem lesz jó befejezésű kapcsolat.
Ha találkoztam is vele, akkor is csak az ágyban kötöttünk ki.
Most jön a lényeg, az a fiú átjött hozzám(fiú barátom) és akkor épp a másik fiúval voltam.
Akkor kiderült, hogy régi "barátok". Kérdőrevonta, hogy mit keres nálam, ő azt mondta, hogy segített kipakolni én meg falaztam neki.
Napok után kezdtem rájönni, hogy egy az idejön-odamegyek kapcsolatnak nem lesz jövője.
Döntöttem és szakítottam vele, ő nem szólt semmit és lelépett.
1 hétig nem hallottam róla semmi, gondoltam, hogy már biztos nem ad több jelet és felfogta, hogy nem szeretném folytatni.
Közben kiderült, hogy az a fiú aki a barátom szerelmes belém. Napokkal később úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk együtt. Furcsáltam mert minden jól ment, éreztem, hogy ez jó lesz
Ő más volt mint a többi, ez éreztem legbelül.
A boldogságom kevés idejig tartott, az a csávó akivel szakítottam hirtelen, megjelent akkor épp este volt és sétáltam a másik fiúval.
A fiú akivel sétáltam akkor épp magához ölelt és megcsókolt, a másik hirtelen dühében ellökött a fiútól, megverten és azt mondta neki, hogy miért csókolgatod a barátnőmet.
Annyira el szégyelltem magam, a csávó csak úgy kezén fogott és magával vitt.
Utólag kiderült, hogy a fiú akivel összejöttem szerelmes volt belém már a kezdetektől és azt is tudta, hogy együtt vagyok a csávóval.
Azóta eltelt 2 hét most a csávóval vagyok, a barátaim kérdésekkel bombáznak, hogy mi történt? Mizu velem stb. Nem mondtam senkinek semmit, mert megkért, hogy tartsam a szám.
Most igazából a csavónál élek, nincs semmi zűr.
De nem vagyok szerelmes, sőt inkább dühös és szomorú vagyok.
Pedig én lezártam a kapcsolatot... hm, nem tudom voltaképp teljesült a kívánságom, de milyen áron?
Nem tudom, ha pl máshogy zárom le a kapcsolatot és képbe hozom a barátaimat is, akkor máshogy történt volna?
Most mit tegyek? Vele vagyok, konkrétan féltékeny és magához láncol...
Néhány napja furcsán érzem magam, annyira legyengült és rosszul érzem magam, azt sem tudom, hogy mi bajom..
Vagy hagyjam, hogy történjenek a dolog? Hátha jön majd a szerelem, és a végére minden rendbe jön majd?
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de csak ide tudtam kiírni mindezt. A barátaimra most nem támaszkodhatok.
Néhány értelmes tanácsot szeretnék, maradjak vele? Békéljek meg vele? Tegyek úgy mindha semmi sem történt volna?
Hisz a fiú(barátom) akivel akkor összejöttem, nem tartott a kapcsolta 1 hétnél tovább, de szerelmes voltam belé.
Én 20/ az "exem" akivel csak úgy szakítottam 22/ akivel most együtt vagyok 24.
Olyan nincs, hogy csak én szakítok, vagy csak ő szakít.
Szakítás van, és kész. Ez mindkét félre vonatkozik.
Látom nem fogod megérteni. Sajnos azt kell írjam, hogy veled van baj.
"Nem tudhattam előre, hogy ez lesz a vége, nem vagyok jövőbe látó!"
Nos. Tudod egy komoly kapcsolat nem úgy kezdődik, hogy meglátok valakit délután háromkor és 5kor már dugunk, másnap pedig rájövök, hogy nem ő volt az igazi... "hát, pedig azt hittem. "
Egy kapcsolatot lassan kell felépíteni és főleg egy kis időt adni egymás megismerésére. Aztán tán kiderülne, hogy nem ő volt az igazi.
Kell egy kis ismerkedés, randizgatás és akkor ollléé.... nem kell jövőbe látónak lenni és mégis felmérheted, igazi az illető vagy legalábbis van e rá egyáltalán esély, hogy azzá válhat. Mert ugye garancia az akkor sincs azt tudjuk. De legalább megpróbálom felmérni.
Persze annyira meglepett, hogy elhurcolt a pasi, hogy mai napig vele maradtál. Most erre mit írjunk ha szerinted ebben semmi gond nincs?
Buta vagy mint a -tök sajnos. És pont úgy bánnak veled ahogy eltűröd és amit kinéznek belőled. Ez van.
Volt választási lehetőségem, elsőnek sokat vitáztunk, de a vége felé kezdett minden megnyugodni.
Valaszthattam, hogy maradok vagy megyek. Én a maradás melett döntöttem, fogalmam nincs, hogy miért. De most, hogy vele vagyok már nem olyan, nem hozza fel a témát, és én sem szeretném.
De az zavar, hogy nem beszélhettem meg a fiú barátommal a dolgokat, és nem merek a szemébe nézni.
Végülis a te döntésed!
Csak az a szegény fiút hagyd békén, ha nem vagy képes rendes lezárni egy kapcsolatot, akkor nem hiszem, hogy bármit is számítana a bocsánatkérésed, talán a kicsi lelked megnyugszik, de a fiúnak csak fájdalmat fogsz okozni.
Most, hogy azzal a 24 éves férfival vagy együtt, aki lényegében féltékeny, agresszív és nem enged találkozni a fiú barátoddal...nos hát, ha neked ez kell akkor sok boldogságot.
Én a szabadság melett döntöttem volna, és újra összejöttem volna azzal akit igazán szerettem.
Nézd, én elhiszem, hogy senki nem látja a jövőt, na de ötször elkövetni ugyanazt a hibát és mindig egy gyökeret kifogni... Azért ebben te is hibás vagy, mert hagyod, hogy egy rongyként rángassanak (guminő?!). Én is beleszaladtam kétszer egymás után egy hülyébe, amikor még kis naiv voltam, aztán elgondolodtam, hogy hol rontottam el, és azóta sokkal jobban megválogatom, kivel randizok, jövök össze. De te még csak 20 vagy, de már boldog- boldogtalannal összejöttél az örök szerelem reményében.
Ja és ezek után (ha jól értelmeztem) még mindig együtt vagy az agresszív, kihasználó "csávóddal", aki megteheti, hogy elrángat a barátod mellől, meg befenyít, hogy hallgass a barátaid előtt. Remek kapcsolat, de tudod mit, ha ez kell neked, meg hagyod magad, akkor reménykedj, hátha ő lesz életed szerelme. A szegény fiú barátodat hagyd, ő jobbat érdemel.
Amúgy most viccen kívül, szerintem keress egy jó pszichológust, mert nem normális, hogy 20 évesen ennyire 0 az önbecsülésed, és "mindegy ki az csak legyen valaki" alapon együtt vagy kb bárkivel.
"Elkerülhető volt ez ha másképp döntök? "
Szerintem nem döntöttél hanem sodródtál az árral.
Elvitt magával akivel most együtt élsz de nincs benned szerelem, de belenyugodtál.
Ha most jönne egy még erősebb pasi akkor megverné akivel együtt élsz és kézen fogna és elvinne magához akkor azzal élnél?
Nem vall valami nagy függetlenségre tőled.
Szegény srácot sajnálom aki a barátod volt de beléd szeretett de te mellőződ, és hoppon maradt, mert te kényelmes vagy.
Ezek után ne hazudd magadnak hogy világ életedben az igazit kerested. Mert lehet hogy célnak szép gondolat, de valódi lépéseket nem tettél iránta.
Arra lennék kiváncsi, hogy miért döntötték amellett, hogy vele maradsz, annak ellenére, hogy döntés elé állított.
Ha esetleg kényszerített, hogy vele maradj, akkor hívd a rendőrséget, ha nem akkor reméld a legjobbakat.
Ha az én legjobb barátnőm lennél, én addig csapkodnám a kicsi kis fejedhez a tanulj a hibáiból könyvet, míg megnem érted a lényeget.
Ő tart el téged ugye? Nem történt véletlenül egy nem tervezett dolog?(gyerek)
Most mivan veletek?
Húha, nálad aztán tényleg az 'erősebb kutya bszik' elv érvényesül, az agresszív kanod leverte a másikat, meg eldöntötte hogy igazából nem is szakítottatok, te meg szépen elvagy, eléldegélsz vele, mert végül is most nincs semmi zűr (gondolom az elmúlt pár napban még nem vert meg). És legalább kapcsolatban vagy, mert neked kb csak ez számít.
Már előre látom, hogy pár év múlva jön a kövi kérdés: a párom rendszeresen ver, agresszív, de elhagyni akkor sem akarom, mert amúgy elvagyunk, mit tegyek? Van 4 közös gyerekünk.
Ő engem egyszer sem ütött meg, jó persze kiabált velem.
Mostanra már beletörődtem az egészben, talán kialakul valami. Ez egy döntés volt, hogy vele maradok, ha jól sül el.
Szerelem és a testi kapcsolat?
Többi válasz küldő! Szerintetek van ilyen?
Gondolom pénzes az akivel most együtt vagy, ha tudod jön a gólya és a kinti káposztásban rátalálsz egy gyerekre ne lepődj meg!
Mert amilyen felelősség és ésszerű gondolkodással vagy megáldva, szerinte azt sem tudod, hogy hogyan lesz a gyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!