Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párod mennyire bánik másként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod mennyire bánik másként a pénzzel mint te?

Figyelt kérdés

Mondjuk te spórolósabb vagy, míg ő nem igazán..

Hogyan sikerült e téren össze csiszolódni?

2018. júl. 9. 17:09
 1/4 anonim válasza:
55%

A párom sokkal tehetősebb családból jött a (felső tízezer) én meg nem éppen onnan de azért nem a legaljáról, hanem a középosztályból(mindig minden szükséges dolgom megvolt)

Én rettentően spórolós voltam zavart a túlzott pénz költés és hát a párom idővel hozzá szokott és leszokott belátta hogy feleslegesen minek költse a pénzt olyanra ami igazából nem is kell neki. Ehhez idő kellett de jó irányba változott szerintem. 30/L

2018. júl. 9. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal megfontoltabb és sokkal inkább két lábbal a földön jár, mint én. Bár én sem szórom a pénzt, nagyon örülök neki, hogy ilyen, mert ezzel nekem is példát mutat, hogy hol tudnék még spórolni és mire érdemes odafigyelnem.

38/N

2018. júl. 9. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Abszolút hasonlóan bánunk a pénzzel, bár én valamelyest spórolósabb vagyok. Kivétel ha elkattan az agyam és rámjön a vásárlási hajlam (általában néhány havonta egyszer, ha valakinek ajándékot kell vennem, vagy éppen kreatívkodok valamit).

Ő sokkal könnyebben ad ki nagyobb összegeket hétköznapokban bármikor bármiért. Jól kiegészítjük egymást.

2018. júl. 9. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyikünk sem az a pénzszórós fajta. Ahonnan a férjem jött, mindig hónapról hónapra éltek, néha a kaja megvàsàrlâsa is gondot okozott.( Egyedülàlló anya, 3 gyerek) Sosem volt 20 éve alatt sajàt szobàja.

Az én csalàdom jobb helyzetbe került életem első 10 éve utàn. Ètelre, szàmlàra, ruhàra, könyvekre, megtakarítâsra volt pénz. Az esetek nagy részében volt sajàt szobàm is.

Ehhez képest hangyànyit én vagyok spórolósabb. Nem vesszük meg az 56. göncöt, hha nincs rà szükség, az ilyesmit mindketten pénzpocsékolàsnak tartjuk.. Ruhaneműt/ cipőt csak ha valami elhasznàlódik.

Költünk magunkra is egyénileg évente, kb 80-80 ezret, én könyveket veszek rajta, ő a hobbijàra költi ( kàrtyàzni jàr és lapokat vesz rajta) illetve valamivel kevesebbet közös programokra is, nem vagyunk nagyon csavargósak, nem sűrűn jàrunk el, illetve megtakarítàsunk is van ami fixen minden hónapban gyarapszik. Közös kassza van, kiadàsokat megdumàljuk:) 32/ N, 29/ F, 8 éve együtt.

2018. júl. 10. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!