Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő hogyan tud pénzzel "lehúzni" egy férfit?
#3. Ás Pontosan ilyesmire gondoltam én is.
De hogy lehet valaki olyan hülye, hogy pénzt ad valakinek akit alig ismer?
Én olyat még nem hallottam, hogy egy párkapcsolatban kölcsönöket kért volna az egyik fél.
A lehúzás abban van, hogy a férfi alapból adja a pénzt, mert vagy azt hiszi, hogy pénzzel kell kompenzálnia, vagy konzervatív és úgy lett nevelve, hogy a férfi tartja el a nőt.
A női oldalról meg lehet az, hogy csak megjátsza, hogy szereti a palit, a férfi meg bele van zúgva és bármit megcsinál neki.
"Holott mindent önszántából adott."
A csaj meg elfogadta, annak ellenére, hogy nem volt szándéka viszonozni.
-"Aggyá ajándékot!"
És te adsz, vagy mi?
Buliban a régi barátnőim minden szerintük nyomi sráccal eljátszották, hogy sajnáltatták magukat, nincs pénzük, olyan szomjasak, annyira meleg van, olyan messze laknak, fáj a lábuk, annyira éhesek..
És bumm, volt pia, kaja, taxi, aztán friendzoneolták a pasikat, mert hát ők azt hitték barátok, miért gondolt volna többre..persze egy darabig ment ez, barátként ugyanúgy lehúzták őket teljesen direkt, aztán meg nevettek rajtuk.
Azt hiszem a megvezetés inkább jó szó, mint a lehúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!