Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami a ti házasságotokban egyértelműen másként
működik mint másoknál?
Nem tudom hogy másoknál hogyan működnek a dolgok. Amiket meg hallok, azt osztom vagy szorzom kettővel.
2019. jan. 25. 11:52
Azt nem tudom, másoknál mi hogyan működik. Nálunk teljes bizalom, ezáltal mindkettőnknek elég nagy szabadság.
2019. jan. 25. 11:54
Nem tudom, mi igaz abból, amit mások mondanak. Azt viszonylag gyakran megkapom, hogy hogy lehetek ennyire naív, hogy “elengedem” a férjem koncertre, céges útra, stb, mert tuti megcsal. Én meg nevetek és a következő koncertre is megveszem neki a jegyet, mert tudom, hogy nem bántana sem engem, sem a lányainkat. 😊 Egyébként teljesen átlagosan élünk, én itthon a 3 pici gyerekkel, ő dolgozik, délután együtt sétálunk, játszóterezünk, játszunk a kutyákkal, hétvégente beiktatunk valami programot a gyerekekkel... mindkettőnknek van ideje a hobbijára is, szeretjük egymást. Nem hiszem, hogy bármiben mások lennénk, maximum a fent említett bizalmi kérdésekben.
2019. jan. 25. 12:01
Mi 10 éve már cuckold kapcsolatban élünk.
Erről nyilván senki nem tud a házibarátokon kívül(na jó, két barátnője).
Természetesen full pozitív dologként éljük meg mind a ketten, a barátnők meg irigykednek, engem sztárolnak :D
2019. jan. 25. 12:04
5/13 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent pontosan egymást kukkoljátok a fürdőben?
Feleségem számára nyitott a kapcsolatunk.
2019. jan. 25. 12:11
Az, hogy szeretjuk egymast :D
2019. jan. 25. 12:16
tetrahydronin nem úgy néz ki, ha szeretnének, nem fröcsögnél így.
Mi nem akarunk gyereket, nekünk a család teljes úgy, hogy cicáink vannak.
2019. jan. 25. 12:31
Számomra talán, hogy imádok vele csiklandozós birkózni. Ezt kevesen csinálják de számomra ez a nap fénypontja a munkavégével.:)
2019. jan. 25. 12:33
Nyolcaska, teged anyad se szeretett, vagy mi bajod ? :D
Csak mert habzo szajjal minden semleges valaszomra probalsz ugy visitozni mint egy vadmalac, h nekem tuti nem jo a kapcsolatom a ferjemmel, meg nem lesz igazad. Csak mert nem tetszenek a valaszaim es bunko vagyok itt a sok nyomorekkal, attol meg a ferjemmel boldogan elunk.
De aranyos, h mindig sasszemmel figyeled a valaszaim, eletem. Vajon, akkor kinek nincs elete amugy...?🤔😄
2019. jan. 25. 12:40
Kapcsolódó kérdések: