Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-től 10-ig terjedő skálán mennyire tartod magad kedves embernek, és elfogadónak a másként gondolkodókkal szemben?
Figyelt kérdés
Légyszíves őszintén válaszolj, hiszen arc nélkül vagy!2019. márc. 9. 14:45
1/23 anonim válasza:
A szeretteim felé 9-10
A barátaim felé 7-8
A kollégáim felé 6
Idegenek felé 5
Olyanok felé, akiknek ismerem a kvalitásait (negatív értelemben)...0-2
2/23 A kérdező kommentje:
Gondolom nő vagy, ugye?
2019. márc. 9. 14:49
4/23 anonim válasza:
Azt hiszem ötöst mondanék így ezekre öszességében.
32/f
6/23 anonim válasza:
Nem vagyok kedves.
Nyers vagyok.. és fájóan őszinte.
Az új és vagy eltérő gondolatokra azonban teljesen nyitott vagyok (10), egészen addig amíg logikával alá tudják támasztani, hogy miért gondolkodnak másként mint én.
8/23 A kérdező kommentje:
3-as, mitől alakult ez ki benned?
2019. márc. 9. 14:58
9/23 anonim válasza:
Kedvesség: 6/10
Tolerancia: 9/10
10/23 anonim válasza:
#9 te és a tolerancia! Háhá:D
Hívd a csürhét lepontozgatni! :)
Akiket szeretek, csalástag, kb 8
Idegenekkel 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!