Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítottunk a barátommal rettentően össze vagyok
törve és minden nap a könnyeimmel küszködöm. Mit
tegyek valami jo tanács?
11/17 Minus válasza:
Az idő és a barátok, család segítség ha melletted vannak. Frissítsd fel magad! Menj el shoppingolni magadnak 1-2 új cuccot esetleg egy új frizura hétvégén még egy jó buli. Mindenkinek fáj ha otthagyják, sírj nyugodtan, de ne bánd, mert lesz még jobb is!
2019. febr. 21. 07:02
Velem is történt ilyen kb. két hete. Lényegében minden előzmény nélkül. Persze sírtam, hiszen se okát, se az indokot nem tudtam. Aztán leültem, és eldöntöttem, adok magamnak időt elsiratni a kapcsolatot. Kedden reggel szakított , szerda estig adtam meg ezt az időt. Bejött, csütörtök reggel már teljesen tárgyilagosan tudtam gondolni rá, meg erre az egész szakításra. Nekem ez bejött, kibőgtem magam, elsirattam és kész. Ma már alig jut eszembe.
2019. febr. 21. 16:26
Az életben minden embertől el leszünk szakítva, rgy vagy úgy, de ez elkerülhetetlen.
Az emberek belépnek az életünkbe, maradnak egy ideig, aztán kilépnek. Legtovább általában a családtagjaink maradnak, de ők sem örökre.
Ha ezt elfogadjuk magunkban, akkor könnyebben engedjük, hogy ez a be-ki mozgás természetes dolog és az élet velejárója.
Ezért mondta egy spirituális gyógyító:
'Ne ragaszkodjanak és építsék az életüket emberekre, mert mindenképpen fájdalom és elválás lesz a vége.....'
41F
2019. febr. 23. 09:05
A szakítás sosem végleges. Mindig van pár hét, amíg eldöntheted, hogy mit is akarsz. Ez egy életre szóló döntés, amit nehéz meghozni. Kicsit mondjuk olyan mint a szülés, mert sok fájdalommal jár, csak ezt fél úton vissza lehet csinálni. Szóval csak merülj el magadbn, élvezd, hogy végre egyedül vagy és gondolkodj. Egy kapcsolat soha nem fenékig tejfel, sokszor igen nagy vitákat, veszekedéseket kell kiállnia. A férfi meg nagyjából egyforma. Bár alkoholistával, erőszakos emberrel ne erőltesd a kapcsolatot, az jóra nem vezet. Csak okosan.
2019. febr. 23. 09:38
küszdj és bízva bízzál,
biciklizz, hogy el ne hízzál.
2019. febr. 23. 09:59
16/17 anonim válasza:
Én nem vagyok túl sok szakításon. Viszont valahogy mindig csak 1-2 napig tartott ez a sírós időszak. Lehet furcsán hangzik,de én mindig más pasikkal beszélgettem utána. És ebből mindig kialakult egy újabb kapcsolat,ami feledtette velem a régit és sokkal jobban éreztem magam. "Kapcsolat függő vagyok" és félek a magánytól, szóval mindig szükségem van egy társra. Meg persze azt csináltam ebben a kis időben amihez kedvem van. Általában sorozatot nézek vagy a családomra támaszkodom. A szüleimtől kapok egy fejmosást, hogy "megmondtuk,hogy ez lesz" címszóval amin elgondolkodom és rájövök,hogy igazuk van. Nagyjából ennyi.
23L
2019. febr. 25. 08:38
A szakítás általában visszacsinálható úgy 1-2 hétig, vagy legalábbis egy ideig. Sokszor jó a hirtelen jött szabadság, de aztán rájön az ember, hogy nem ez kell, hanem a jól bevált társ. Nem szabad minden hidat felégetni, mert azért kell valaki, aki eljön moziba, vagy éppen elkísér edzésre. Így azért mégsem öröl fel a magány. Aztán idővel úgyis eldől, ki merre akar menni.
2019. febr. 26. 19:00
Kapcsolódó kérdések: