Volt már itt olyan, aki valóban megfogadta a tanácsokat?
Ebben a kategóriában nagyon sok olyan kérdés van, aminek totál egyértelmű a megoldása, és szinte mindenki 100%-ban egyetért egy-két kivétellel. Például a héten volt olyan kérdés, hogy pofátlanul, bejelentkezés nélkül megjelennek a távoli rokonok. (Régebben is volt már ilyen kérdés).Egyértelműen nem engeded be. Vajon tényleg megteszi a kérdező, vagy fosik továbbra is és a béke miatt nyel? Vagy most itt ez a hiteles kérdés, ilyen is volt korábban. Egyértelműen nem veszünk fel másnak hitelt. Vajon tényleg nem veszi fel, vagy fosik továbbra is a családi béke miatt?
Akkor a rengeteg anyós kérdés, amikor persze a házastársnak kéne leszerelni a saját szülőjét, de ott se maradna meg a jó kapcsolat, ha kimondaná a magáét a meny/vő és ezért a párja miatt nyel. Hú, tudnék még példát.
Szóval vannak itt olyanok, akik az egyértelmű tanácsokat megfogadták? Mert hiába mentek el egy számomra érdekes kérdést, a kérdező mindig eltűnik.
Szerintem a kérdezők is tudják mit kéne tenniük csak megerősítésre vágynak.
Szerintem a többség nem változtat. Gondolom akik egyértelműen leírják mit kéne tenni, azok se olyan bátrak a valóságban. Ha olyan könnyű lenne, mint válaszolni a kérdésekre nem lennének ilyen kérdések.
Szerintem aki elég értelmes, az csak azért írja ki a kérdést, mert kicsit bizonytalan - föleg, ha megkapja otthon, hogy mindenki hülyének fogja nézni, vagy utálni fogja, ha a normális megoldást választja - , és ehhez keres megerösítést. Ök azok, akik tényleg a jó megoldást vállalják majd.
Aztán vannak, akik csak panaszkodni akarnak vagy föggnek lelkileg a családtagoktól - ök eredetielg azt várják, hogy a negatív dolgot tartsák a többiek normálisnak és a végén a 2de nekem a család a legfontosabb" jelszóval maradnak a régiekben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul..
Ez az én kérdésem. Ugyan sok ebben a kategóriában feltett kérdéshez képest nem túl komoly dolog, de mégis nehéz volt lépni.
Én megerősítésre vágytam, hogy az lenne e a helyes döntés, hogy nem látogatom a mamát. Végül a karácsonyi fantasztikus családi összejövetelnek köszönhetően összeszedtem a bátorságom, s azóta nem kommunikáltunk. Ő hívogat, írogat.
Sokkal nyugisabb vagyok, mióta nem beszélünk, eddig jó döntésnek érzem. Azt hiszem, legközelebb húsvétkor megyek hozzájuk.
Nézd, ezen kérdések kiíróinak 99%-a nem bizonytalan, nagyon is tudja mit akar, hanem egyszerűen csak tanácskérésnek álcázva kiereszti a gőzt, jólesően kiírja mekkora gennyláda az anyós/barátnő/nagynéni, aztán megnyugszik a lelke az olyan válaszoktól hogy "fú de gáz az anyósod nehogy beengedd!!".
Nem mondom hogy nem értem meg őket ;), de hidd el, legtöbb esetben szó sincs valódi tanácstalanságról! Csak jólesik kiírni mindenkinek és az is hogy egyetértést kapsz.
Én írtam ki ide kérdéseket, jópárat és nekem sokat segítettek a válaszolók. Más nézőpont, van hogy az ember nem látja olyan jól a megoldást. Egyébként én mondtam ki a megoldást az esetemben, de a válaszolók kérdései segítettek ebben.
Sőt olyan is volt hogy valami nagyon fura dolgot csináltak amyósomék és kiírtam ide, hogy valóban fura-e, mindenki szerint az volt, és meg tudtam mutatni a férjemnek hogy na tessék mindenki velem ért egyet.
De szerintem sokan csak panaszkodni járnak ide és végül semmit nem tesznek.
Vannak értelmes témák. Számítástechnika, telefonok, járművek ahol egészen értelmes válaszokat lehet kapni olyanoktól akik tényleg tényszerű segítséget adnak.
De ilyen emberek, család, fizetés, politika kategóriában a kérdések 90%-a előre eldöntött. A kérdező maga is csak megerősítést vár.
És ahogy írják, MOCSKOSUL SOK a kamu kérdés.
Régen például volt egy "Wartburgos" kérdező. Ő legalább vicces volt az erőltetett világnézetével, de hamar kimerült. Vagy van a "munkaügyes" kamukérdező aki naponta 5 kamu kérdést kiír. Mindegyiknek a lényege hogy "köcsög a főnök". Ő elég régóta nyomhatja mert már évekkel ezelőtt is láttam a marhaságait.
De volt olyan kérdés, hogy a kérdezőre rászóltak a szomszédok, mert a gyerekei dübörögnek a házban mint az állatok. És a kérdező kiírta felháborodva hogy mekkora paraszt mindenki, és végig erről szólt minden kérdése, hozzászólása. Majd a végén már teljesen kifordítva, kiszínezve mesélte a történetet csak azért, hogy neki legyen igaza.
Vagy ami szokott lenni. Jön a kérdés. Jönnek a válaszok. A kérdező természetesen megjegyzi, hogy "Nem ilyen választ várt" majd kiemelve részleteket kihozza az egészből hogy mindenki hülye csak ő nem. És érdekes módon ilyenkor mindig feltűnik azonnal egy "megerősítő" válasz, aki ellentétben a 100 korábbi válasszal azonnal a kérdezőt veszi védelmébe és elmondja hogy mind a 100 hülye aki eddig válaszolt.
Kedvencem, mikor már a kérdező maga sem tudta, hogy mikor melyik kamu profiljában van, és a saját kérdésére "Kérdező kommentje" részbe írt egy választ a saját kérdésére. Kicsit vicces volt, hogy azt látod a kérdező "idegenként" megválaszolja a saját kérdését :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!