Volt már itt olyan, aki valóban megfogadta a tanácsokat?
Ebben a kategóriában nagyon sok olyan kérdés van, aminek totál egyértelmű a megoldása, és szinte mindenki 100%-ban egyetért egy-két kivétellel. Például a héten volt olyan kérdés, hogy pofátlanul, bejelentkezés nélkül megjelennek a távoli rokonok. (Régebben is volt már ilyen kérdés).Egyértelműen nem engeded be. Vajon tényleg megteszi a kérdező, vagy fosik továbbra is és a béke miatt nyel? Vagy most itt ez a hiteles kérdés, ilyen is volt korábban. Egyértelműen nem veszünk fel másnak hitelt. Vajon tényleg nem veszi fel, vagy fosik továbbra is a családi béke miatt?
Akkor a rengeteg anyós kérdés, amikor persze a házastársnak kéne leszerelni a saját szülőjét, de ott se maradna meg a jó kapcsolat, ha kimondaná a magáét a meny/vő és ezért a párja miatt nyel. Hú, tudnék még példát.
Szóval vannak itt olyanok, akik az egyértelmű tanácsokat megfogadták? Mert hiába mentek el egy számomra érdekes kérdést, a kérdező mindig eltűnik.
En sokat kerdezek itt. Leginkabb a bizonytalansagom vagy a frusztraltsagom miatt es mindig remelem, hogy
1. Vagy a tobbseg igazolja az altalam is sejtett vagy mar probalt megoldast (akkor biztosabban vagok bele vitaba is otthon vagy konfliktust vallalok, mert tudom, hogy nem vagyok akkor egyedul es nem tul egyedi a latasmodom)
2. Valoban fogalmam sincs mit kellene tennem es valak ir egy jo tletet es en elgondolkodom a realitasan a sajat helyzetem eseteben.
Azaz igen tobbszor fogadtam meg itteni tanacsokat.
Kerdezo, amit te hozzal peldakat azok egy resze a megfogadhatatlan katehoria, amit a valaszadok jol benyognek, de ok maguk se tennek meg pl.: varatlan beallito rokon...csonget es nem nyitod ki az ajtot? Dekkolsz nema kussban, lapit az egesz csalad, nehogy rajojjenek bent vannak a lakasban...szerintem ez elettl elrugaszkodott es gyermeteg is.
Ettol a varatlanul betoppanno rokon legozelebb is varatlanul og betoppanni. Ilyen esetekben sajnos jobb vagy mas kommunikaciora van szukseg, amit iszonyu nehez megvalositani ha egyszer ilyen udvaiatlan erzeketlen rokona vannak az embernek (ugyanez az anyos, apos, ex beleszolasa az uj kapcsolatba, szulo-gyerek kapcsolat, szomszedok stb. kerdesek jo reszere is igaz).
Az olyan tanacsok kifejezetten hasznosak es "megfogadhatok", mint a pl. Anyamek szekalnak vernek stb.-re a 17-18 evesnek azt javasolni betoltod a 18-at lepj le. Pedig nyilvanvalo ezt kellene tennie....de mai alberlet arak mellett esetleg egy gimi erettsegivel amivel mehet minimalberre ez oriasi jovokepet fest. Sose irjak azt, hogy koltozzon valameyik rokonahoz...pedig ilyen dosen altalaban van meg nagyszulo es akar nagyneni, nagybacsi, idosebb unokatestver is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!