Mostohaanyám szerint mi anyával igénytelenek vagyunk. Én nem így gondolom. Valóban azok lennénk? 16/L
Anyával élek, minden 2. hétvégét péntek délután-hétfő reggelig, apáéknál vagyok.
Az ok amiért mi "igénytelenek" vagyunk.
-napi 1x este(edzés után)zuhanyzunk
-olcsó coopos tusfürdőnk van
-nem használok minden zuhanyzás után testápolót (heti 1x max)
-nem használok parfümöt(golyós dezodort igen)
-1 hétig ugyan azt a nadrágot,pulcsit hordom.
-2-3 napig egy pólót
-zuhanyzás után tiszta fehérnemű( napi 1)
-nem kenek semmilyen krémet az arcomra.
-hajmosáskor 1x samponozok és ennyi.
-rágom a körmeim
-nem járok körmöshöz,hogy rendbe tegye a körmeim
Mostoha anyám és a mostohahúgom
-napi3-4x zuhanyoznak
-zuhanyzás után testápolóznak
-hajmosáskor 2x sampon,balzsam,minden féle hajpakolás
-zuhanyzás után golyos+fújós dezodor,napközben fújóssal fújkálják magukat.
-parfüm ipari mennyiségben.
-minden zuhanyzásnál tiszta fehérnemű(bár ez okés is)
-1 napig használják a nadrágot,pulcsit,pólót.
-műkörmöshöz járnak.
-reggel,este arckrém
Amit én értelmetlenek látok(nem mondtam nekik sose)
Minden vasárnap reggel áthúzzák az ágyneműhuzatot, lepedőt,plédet,ágytakarót.
Minden hónapban kimossák az égész ágyneműgarnitúrát paplant párnát.
A színes ruhákat 2 csoportban mossák világos és sötét
Mi a világosakat(fehéreket) a fehérneművel mossuk
ők külön mossák a fehérneműt
Napi 2x biztos mosnak vasárnap 4x
Van vagy 30 fél e parfümjük,tusfürdőjük,samponjuk.
Jaj, már volt egy hasonló kérdésed. Nézd, én egy dologba tudnék belekötni: ha reggeltől estig rajtad van a nadrág és pulcsi (munkában vagy suliban végig), azt azért egy hétig nem jó hordani. Náluk sem szokás farmert minden nap mosni, de valahol a kettő között. Az összes többi pont nem az igénytelenség kategória, illetve a körömrágás semmilyen szempontból nem dicséretes.
(Ha napi 3-4x zuhanyoznál, lehet, hogy neked is kéne testápoló egyébként:) Ha naponta kétszer samponoznád a hajad, neked is kéne rá millióféle pakolás, hogy a szárazságot ellensúlyozd. A bőr krémezése, egyebek meg egy olyan dolog, hogy nekem is addig volt hibátlan a bőröm, amíg el nem kezdtem kenegetni kistiniként.
De itt nem arról van szó, hogy ők rosszul csinálják, te meg jól, vagy fordítva. ha nektek így jó, nekik úgy, ne bántstok egymást érte, ennyi.
Hát én nem bírnám elviselni hogy két-három napig ugyanazt a pólót hordjam, se egy hétig ugyanazt a nadrágot, pulcsit. Pólót naponta cserélek, nadrágot-pulcsit maximum kétszer veszem fel egymás után mosás nélkül.
A körömrágással meg vigyázz, problémákat okozhat. [link]
Azzal hogy nem pacsulizod agyon magad, meg nem mással csináltatod a körmöd, semmi gond. A testápolózás... mi az ördögnek kellne napjában háromszor négyszer ha nem igényli a bőröd?
Napi egy zuhany simán elég, az sem gàz ha aki nem nagyon izzad kihagy egyet egyet. Ettől még lehetnek lehet mondani csapnàl.
Szerintem nem is tesz jót a bőrnrkbhàrom zuhany. Főleg ha nem gyors és forró vizes.
3 napig polo?
Az tenyleg elegge igenytelen...
Egy pólót nem kellene 3 napig hordani, koszosan visszavéve a megmosott testre ...sem egy nadrágot egy hétig.
Az is alapvető, hogy az ágyneműt hetente lehúzza az ember, illetve időnként kimossa a paplant, párnát, vagy kifagyasztja, kiszárítja a nappal.
A körömrágás ocsmány.
A tusfürdő márkája semmit nem jelent.
A krémek ápolják a bőrt, hosszú távú befektetés, ha már tusfürdővel kínzod, vissza is kell hidratálni. A műköröm pedig közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!