Mit tegyek, ha a mostohaanyám ki akar 'túrni' a családból?
Nálunk már öt éve ez megy, a mostohám szépen behálózta apám, elérte, h szinte minden kapcsot megszüntessen a családjával (tesót értem ezalatt), engem folyamatosan piszkál beszólogat, megaláz, kontrollál, irányít, beleköt, és ki akar tenni innen.
Sajnálom, de
a) leülsz apáddal beszélni, aki sajnos valszeg le fogja szrni mit mondasz, mert fontosabb neki a leányzó
b) el fog küldeni a francba, amiért fúrod a kapcsolatukat
c) meghallgat, és próbál változtatni - ez lenne az ideális, de sajnos sokszor nem ez történik
1) Megmondod, hogy veled köcsög a nő.
2) Ha apád eszét nem vette el még teljesen, akkor apád megmondja neki, hogy ne baszogasson, stb.
3) Ha az előző pont nem jön be, akkor szépen lesz*rod és elküldöd őket a pics*ba.
+1) Megtanultad, hogy milyen undorító, amikor egy nő mindent irányítani akar. :)
Az anyukádat nagyon sajnálom őszinte részvétem.
A mostohádra meg visszatérve én is utálom a mostohám.
Anyámat egyfojtába cseszteti én nekem meg a tököm teli van vele.
Én azt szoktam hgy visszaugtok neki pedig a mostoha 35 én meg 12 de leszarom ha valami baja van mondja meg aztán én meg visszaugatok. Legyél vele flegma majd csak észre veszi magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!