Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy cigányt...

Hogyan lehet egy cigányt eltüntetni a családból? (Hosszú! )

Figyelt kérdés

Bátyám összejött egy félvér lánnyal. Egyedül én álltam ki mellettük, ahol tudtam, segítettem őket (hol kajával, hol pénzzel, stb.). Ez a viszony megváltozott. Ez a nő elvette tőlünk a testvéremet. Egyedül ő dolgozott, ő tartott el egy 4 fős családot, mert senki nem hajlandó dolgozni. Múlthéten kiderült, hogy leszámolt a munkahelyén, és mennek ki külföldre ezzel a K-val. Azt tudni kell, hogy a csaj ezelőtt prostiként dolgozott Ausztriában, van egy 7 éves lánya, aki olyan fekete, mint az éjszakai égbolt. Tegnap face-ra kirakott egy lenge öltözetes képet és alá írta: "Fiúk, rátok várok!" Erre én kérdőjeleket írtam, hogy mi van, mert azt hittem, hogy megint szétmentek (hozzáteszem, ezzel egy álmom válna valóra), erre írt, hogy hagyjam őket békén, ez csak POLYÉN (=poén) volt, és ne avatkozzak az ő életükbe. Én normálisan, kultúráltan írtam, h semmi rossz nem volt ebben, csak aggódok a bátyámért, és erre jött a válasz, hogy fogjam be a pofámat én cafka, és ha találkozunk, nem teszem zsebre azt, amit kapni fogok, hajam nem marad. Ez akkor egyenlő a fenyegetéssel???

Ráadásul most olvastam, hogy a bátyám (vagy az ő nevében ez a r.banc) is írt: hogy elb.sztam az egész napjukat, hagyjam őket békén, és ne vegyem szájára az ő barátnőjét, mert el fogom őt veszíteni, és ne is írjak, mert nem kíváncsi a szánalmas életemre, piszkáljak mást, és rontsam el más életét.

Ez fájt a legeslegjobban. Igaz, ő csak a mostohatestvérem, de őt jobban szeretem mint a saját húgomat, 14 éve jóban-rosszban egymás mellett álltunk. Mikor szakított a menyasszonyával, én szedtem össze a padlóról, éjszakákat virrasztottam mellette úgy, hogy közben engem meg elhagyott a vőlegényem, de félretettem arra az időre az én bajomat, csak neki jó legyen. Tavaly ősszel jelent meg az életünkben ez a nőszemély. Apránként marta el a tesóm mellől a barátokat, haverokat, később már a családot is. Már csak akkor jött hozzánk, ha pénz kellett, volt, hogy az utolsó pénzemet adtam neki oda, hogy bevásároljon, mert hívogatta a csaj, h úgy haza ne merjen menni, h nincs nála pénz. Már hitelt is akar felvenni, hogy a csaj igényeit kielégítse!

Egy fogatlan, műveletlen cigány csajról van szó (és a famíliáról), aki 25 éves létére egy 7 éves kislánnyal "büszkélkedhet", ráadásul drogozik és iszik is. Azt nem tudom, hogy a bátyám mennyire csinálja ezeket, de sajnos voltam szemtanúja már annak is, hogy "elintézte magát nagyon"!

Mit tegyünk, mihez kezdjünk? Az anyukája (nagyon jóban vagyunk, jó a viszonyunk) nyugtatókon él, apánk szívbeteg, nem hiányzik a baj!

Mindenféle ötletet szívesen fogadok, azt kérlek ne írjátok, hogy hagyjuk, mert ezt már nem lehet!

Nagyon szépen köszönöm előre is, és bocsánat, hogy ennyire hosszúra sikerült!!!

2012. febr. 11. 01:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Puskával:) Össze kell fognotok. Ha a párbeszéd kint van az oldaladon, akkor print screen és mentsd el. Én photoshoppot ajánlanám. A tesód levelét is szintén. Bár szerintem azt a csaj írta. Mennyi idős a tesód? Feltételezem a csajnak vagy a tesója ill. apja esetleg vmelyik kuncsaftja csinált gyereket, mert ezeknél így szokás. Zárj el minden "csapot", ahonnan pénzt és bármi mást kaphatnak. Én a tesómat kérdőre vonnám hogy mit irt, mert lehet nem is tud róla. Én ha a tesómat le akarnám hordani, nem a facebookon írogatnék neki, hanem felhívnám és küldeném a fenébe. A tesódat próbáld észhez tériteni, hogy csak addig kell a nőnek amíg tud adni, és kihasználják, NE VEGYEN FEL HITELT!!! Egyetlen nőnek nem ér annyit a muffja, hogy eladósítsa magát, főleg nem egy olyan nőért, aki így bánik vele. Biztos buta mint a tök. A fenyegetést tedd csak el, ha fel kell jelenteni akkor jól jön még. Üdv:) Fel a fejjel, a testvéred, ha szeret, (miért nem szeretne), nem hagyja hogy bántson. Ne félj tőle, az ilyeneknek ez az eszközük, hogy fenyegetőznek. A párom bántaná a tesómat, mert az védeni akart, akkor tuti a tesómat választanám.
2012. febr. 11. 02:15
 2/30 anonim válasza:
90%
Esetleg 1 aranylovessel,ha amugy is drogozik!
2012. febr. 11. 02:21
 3/30 anonim ***** válasza:
89%

Azt nem mondhatom, hogy lődd le a csajt. De például beszélhetnél a bátyád fejével, kettesben külön. Most nem fogsz érni vele semmit, de azért csak próbáld meg.

És majd amikor a nő elkezdi megcsalni, (nem adok rá 3 hónapot) az majd nem fog tetszeni a bátyádnak, ezért szakítani fog vele. Aztán a bátyád visszajön hozzátok és azt fogja mondani, hogy igazad volt, tényleg hülye ez a nő, csak ő nem vette észre, mert szerelmes volt.

Szerintem így lesz. Addig persze egy vagyont fog költeni a nőre, mert az kihasználja ahol csak tudja.

A bátyádnak szerintem kell egy kis idő, mire megtapasztalja a saját bőrén, hogy kit választott.

2012. febr. 11. 02:23
 4/30 anonim válasza:
76%

Szerintem ilyenkor az egyetlen módja, ha időt adsz neki. Biztosan szeret, csak az a nő mindent bead neki, hogy az ő szemében fedhetetlen legyen és leplezze milyen igénytelen söpredék, a tesód meg sajnos beveszi. De ez nem tart örökké!

A pénz megvonása jó terv. Sokszor ilyenkor derül ki, egy kapcsolat vagy ember igazi arca: amikor nincs pénzük. Azt tanácsolom, hogy amit odaadnál, azt szépen gyűjtögesd. Szüksége lehet rá, ahogy mondtad, a kölcsön miatt is, amikor már a saját szemével látja, hogy ki után futott, és visszatér hozzátok. Ez van, az ember sokszor a saját kárán tanul. És nemsokára biztosan hiányozni is fogsz neki, ahogy az élete is, amit az a nő elvett tőle. Fel a fejjel! És bízz benne! :)

2012. febr. 11. 05:30
 5/30 anonim ***** válasza:
86%
Itt valami gáz lehet,mivel a a nő írogat a testvéred helyett. Enyhén szólva ijesztő amit írtál, én is aggódnék a te helyedben, mivel írtad ,hogy tök jó viszonyban voltál a tesóddal. Nem tűnik ez a helyzet bizalom gerjesztőnek. Az aggodalmad szerintem jogos.
2012. febr. 11. 06:14
 6/30 anonim ***** válasza:
92%

Pfúúúúú nincs egyszerű dolgod nem lennék a helyedben....

Én úgy gondolom hogy hiába beszélsz vele de azért egy próbát megér.

Vagy valahogy buktasd le a droggal.

Jobb ötletem nincs sajnos.

Sok sikert!

2012. febr. 11. 07:09
 7/30 anonim ***** válasza:
24%
Ez most off lesz, DE: Miért azt emeled ki, hogy cigány?Lehetne épp úgy fehér is, szerintem ez nagyon sok embernek sértő! Képzeld, hogy azt írják: Hogy lehet eltávolítani a családból egy zsidót?Vagy kerekesszékest?Ugyanilyen! Vigyázz, mit írsz, az, hogy cigány vagy nem, jelentéktelen. Egy rossz, züllött nő. Ennyit kellett volna.
2012. febr. 11. 08:05
 8/30 anonim ***** válasza:
93%
tudd meg hol tatrják a drogot és amikor a tesód nincs otthon küldd ki rájuk a rendőrséget
2012. febr. 11. 08:08
 9/30 anonim ***** válasza:
89%
Én a nőt keresném meg és vállalnám vele a feszkót.A bátyámnak írnék egy levelet-mivel nem hallgatna végig-hogy kivetkőzött önmagából, ez nem visz sehova stb.Hogy még van visszaút.Mi a baj a báttyáddal amúgy, hogy nem jutott neki egy magyar lány???
2012. febr. 11. 08:19
 10/30 anonim ***** válasza:
91%
Hát mivel felnőtt emberekről van szó és az nem segít, ha beszélni próbálsz velük, mást nem nagyon tehetsz. Erőszakkal nem választhatod szét őket, a rendőrségnek hiába szólsz, azok úgyse csinálnak soha semmit, ráadásul még neked lehet bajod belőle, ha a nő hálából rád küldi a kedves rokonait. Reménykedj, hogy a tesód rájön, hogy nem jó úton jár. Lehet, hogy már tudja is, csak nem mer kilépni, mert fél attól a nőtől.
2012. febr. 11. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!