Hogyan lehet egy cigányt eltüntetni a családból? (Hosszú! )
Bátyám összejött egy félvér lánnyal. Egyedül én álltam ki mellettük, ahol tudtam, segítettem őket (hol kajával, hol pénzzel, stb.). Ez a viszony megváltozott. Ez a nő elvette tőlünk a testvéremet. Egyedül ő dolgozott, ő tartott el egy 4 fős családot, mert senki nem hajlandó dolgozni. Múlthéten kiderült, hogy leszámolt a munkahelyén, és mennek ki külföldre ezzel a K-val. Azt tudni kell, hogy a csaj ezelőtt prostiként dolgozott Ausztriában, van egy 7 éves lánya, aki olyan fekete, mint az éjszakai égbolt. Tegnap face-ra kirakott egy lenge öltözetes képet és alá írta: "Fiúk, rátok várok!" Erre én kérdőjeleket írtam, hogy mi van, mert azt hittem, hogy megint szétmentek (hozzáteszem, ezzel egy álmom válna valóra), erre írt, hogy hagyjam őket békén, ez csak POLYÉN (=poén) volt, és ne avatkozzak az ő életükbe. Én normálisan, kultúráltan írtam, h semmi rossz nem volt ebben, csak aggódok a bátyámért, és erre jött a válasz, hogy fogjam be a pofámat én cafka, és ha találkozunk, nem teszem zsebre azt, amit kapni fogok, hajam nem marad. Ez akkor egyenlő a fenyegetéssel???
Ráadásul most olvastam, hogy a bátyám (vagy az ő nevében ez a r.banc) is írt: hogy elb.sztam az egész napjukat, hagyjam őket békén, és ne vegyem szájára az ő barátnőjét, mert el fogom őt veszíteni, és ne is írjak, mert nem kíváncsi a szánalmas életemre, piszkáljak mást, és rontsam el más életét.
Ez fájt a legeslegjobban. Igaz, ő csak a mostohatestvérem, de őt jobban szeretem mint a saját húgomat, 14 éve jóban-rosszban egymás mellett álltunk. Mikor szakított a menyasszonyával, én szedtem össze a padlóról, éjszakákat virrasztottam mellette úgy, hogy közben engem meg elhagyott a vőlegényem, de félretettem arra az időre az én bajomat, csak neki jó legyen. Tavaly ősszel jelent meg az életünkben ez a nőszemély. Apránként marta el a tesóm mellől a barátokat, haverokat, később már a családot is. Már csak akkor jött hozzánk, ha pénz kellett, volt, hogy az utolsó pénzemet adtam neki oda, hogy bevásároljon, mert hívogatta a csaj, h úgy haza ne merjen menni, h nincs nála pénz. Már hitelt is akar felvenni, hogy a csaj igényeit kielégítse!
Egy fogatlan, műveletlen cigány csajról van szó (és a famíliáról), aki 25 éves létére egy 7 éves kislánnyal "büszkélkedhet", ráadásul drogozik és iszik is. Azt nem tudom, hogy a bátyám mennyire csinálja ezeket, de sajnos voltam szemtanúja már annak is, hogy "elintézte magát nagyon"!
Mit tegyünk, mihez kezdjünk? Az anyukája (nagyon jóban vagyunk, jó a viszonyunk) nyugtatókon él, apánk szívbeteg, nem hiányzik a baj!
Mindenféle ötletet szívesen fogadok, azt kérlek ne írjátok, hogy hagyjuk, mert ezt már nem lehet!
Nagyon szépen köszönöm előre is, és bocsánat, hogy ennyire hosszúra sikerült!!!
Azt nem mondhatom, hogy lődd le a csajt. De például beszélhetnél a bátyád fejével, kettesben külön. Most nem fogsz érni vele semmit, de azért csak próbáld meg.
És majd amikor a nő elkezdi megcsalni, (nem adok rá 3 hónapot) az majd nem fog tetszeni a bátyádnak, ezért szakítani fog vele. Aztán a bátyád visszajön hozzátok és azt fogja mondani, hogy igazad volt, tényleg hülye ez a nő, csak ő nem vette észre, mert szerelmes volt.
Szerintem így lesz. Addig persze egy vagyont fog költeni a nőre, mert az kihasználja ahol csak tudja.
A bátyádnak szerintem kell egy kis idő, mire megtapasztalja a saját bőrén, hogy kit választott.
Szerintem ilyenkor az egyetlen módja, ha időt adsz neki. Biztosan szeret, csak az a nő mindent bead neki, hogy az ő szemében fedhetetlen legyen és leplezze milyen igénytelen söpredék, a tesód meg sajnos beveszi. De ez nem tart örökké!
A pénz megvonása jó terv. Sokszor ilyenkor derül ki, egy kapcsolat vagy ember igazi arca: amikor nincs pénzük. Azt tanácsolom, hogy amit odaadnál, azt szépen gyűjtögesd. Szüksége lehet rá, ahogy mondtad, a kölcsön miatt is, amikor már a saját szemével látja, hogy ki után futott, és visszatér hozzátok. Ez van, az ember sokszor a saját kárán tanul. És nemsokára biztosan hiányozni is fogsz neki, ahogy az élete is, amit az a nő elvett tőle. Fel a fejjel! És bízz benne! :)
Pfúúúúú nincs egyszerű dolgod nem lennék a helyedben....
Én úgy gondolom hogy hiába beszélsz vele de azért egy próbát megér.
Vagy valahogy buktasd le a droggal.
Jobb ötletem nincs sajnos.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!