Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy cigányt...

Hogyan lehet egy cigányt eltüntetni a családból? (Hosszú! )

Figyelt kérdés

Bátyám összejött egy félvér lánnyal. Egyedül én álltam ki mellettük, ahol tudtam, segítettem őket (hol kajával, hol pénzzel, stb.). Ez a viszony megváltozott. Ez a nő elvette tőlünk a testvéremet. Egyedül ő dolgozott, ő tartott el egy 4 fős családot, mert senki nem hajlandó dolgozni. Múlthéten kiderült, hogy leszámolt a munkahelyén, és mennek ki külföldre ezzel a K-val. Azt tudni kell, hogy a csaj ezelőtt prostiként dolgozott Ausztriában, van egy 7 éves lánya, aki olyan fekete, mint az éjszakai égbolt. Tegnap face-ra kirakott egy lenge öltözetes képet és alá írta: "Fiúk, rátok várok!" Erre én kérdőjeleket írtam, hogy mi van, mert azt hittem, hogy megint szétmentek (hozzáteszem, ezzel egy álmom válna valóra), erre írt, hogy hagyjam őket békén, ez csak POLYÉN (=poén) volt, és ne avatkozzak az ő életükbe. Én normálisan, kultúráltan írtam, h semmi rossz nem volt ebben, csak aggódok a bátyámért, és erre jött a válasz, hogy fogjam be a pofámat én cafka, és ha találkozunk, nem teszem zsebre azt, amit kapni fogok, hajam nem marad. Ez akkor egyenlő a fenyegetéssel???

Ráadásul most olvastam, hogy a bátyám (vagy az ő nevében ez a r.banc) is írt: hogy elb.sztam az egész napjukat, hagyjam őket békén, és ne vegyem szájára az ő barátnőjét, mert el fogom őt veszíteni, és ne is írjak, mert nem kíváncsi a szánalmas életemre, piszkáljak mást, és rontsam el más életét.

Ez fájt a legeslegjobban. Igaz, ő csak a mostohatestvérem, de őt jobban szeretem mint a saját húgomat, 14 éve jóban-rosszban egymás mellett álltunk. Mikor szakított a menyasszonyával, én szedtem össze a padlóról, éjszakákat virrasztottam mellette úgy, hogy közben engem meg elhagyott a vőlegényem, de félretettem arra az időre az én bajomat, csak neki jó legyen. Tavaly ősszel jelent meg az életünkben ez a nőszemély. Apránként marta el a tesóm mellől a barátokat, haverokat, később már a családot is. Már csak akkor jött hozzánk, ha pénz kellett, volt, hogy az utolsó pénzemet adtam neki oda, hogy bevásároljon, mert hívogatta a csaj, h úgy haza ne merjen menni, h nincs nála pénz. Már hitelt is akar felvenni, hogy a csaj igényeit kielégítse!

Egy fogatlan, műveletlen cigány csajról van szó (és a famíliáról), aki 25 éves létére egy 7 éves kislánnyal "büszkélkedhet", ráadásul drogozik és iszik is. Azt nem tudom, hogy a bátyám mennyire csinálja ezeket, de sajnos voltam szemtanúja már annak is, hogy "elintézte magát nagyon"!

Mit tegyünk, mihez kezdjünk? Az anyukája (nagyon jóban vagyunk, jó a viszonyunk) nyugtatókon él, apánk szívbeteg, nem hiányzik a baj!

Mindenféle ötletet szívesen fogadok, azt kérlek ne írjátok, hogy hagyjuk, mert ezt már nem lehet!

Nagyon szépen köszönöm előre is, és bocsánat, hogy ennyire hosszúra sikerült!!!

2012. febr. 11. 01:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha pénzzel csalogatjátok akkor nem csak ő fog menni, jobb ha erre is készültök. Nem tudjátok szerintem ezt úgy közölni vele, hogy azok ne tudják meg, vagy van olyan hülye, hogy magától elmondja nekik.

Szerintem ez nem jó ötlet, mert ha nem kapnak pénzt annak is csúnya vége lehet.

Undorító, hogy ennyire félni kell tőlük. A gyomrom is felfordul.

2012. febr. 11. 20:15
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

De nem, most még nem a pénz miatt kellene menni, hanem hogy aláírja a papírokat. Így talán nem megy a nő is vele. Vagy nem tudom..

Itt már nagy a baj, a függőség, ha arra képes, hogy egy retkes cigány asszony után kullogjon a piacon, mindenki szeme láttára. Itt a megmentésére már talán olyan drasztikus lépésre kellene elszánnia magát a családnak, hogy betuszkolni egy autóba és elvinni az ország másik végébe. És ott egy pszichológus vehetné kézbe.

Mást már nem tudok javasolni, tényleg megállt a tudományom:-(

2012. febr. 11. 23:10
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem írni, hogy érzem, hogy borzasztó lelkiismeret furdalásod van az miatt, hogy az elején melléjük álltál. De hidd el, nem a Te hibád, hogy idáig fajult a dolog!
2012. febr. 11. 23:12
 24/30 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon furdal a lelkiismeret, mivel ha az elején mondom, hogy ne, nem teszi! Ismerem, vagyis ismertem... És nagyon hiányzik a tesóm! Hiába vagyunk felnőttek, akkor is szükségünk a (lenne) egymásra!
2012. febr. 12. 00:19
 25/30 A kérdező kommentje:

bocsi... *szükségünk van

már alig látok az idegtől! :(

2012. febr. 12. 00:21
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gáz szitu kedves kérdező.egy osztálytársnőmmel ugyanez történt.Ő is összejött 16 évesen egy cigánnyal,majd 2 hónapon belül terhes is lett tőle,de amikor felmerült hogy elvetesse,a család majdnem megölte!

Majd oda "kellett" költöznie hozzájuk(annak dacára h rendes családban élt addig a szüleivel)és nem engedték sehová.Közben a gimnáziumból kirúgták a hiányzások miatt majd megszülte azt a szutykot.Azóta többen mesélték hogy a piacon árul a többi cigánnyal.

Az apja elakarta hozni egyszer,de megverték,majd a rendőrökkel ment vissza és akkor sikerült elhozni a lányát.De eltelt 1 hét a a kis hülye visszament,valószínüleg a fenyegetések miatt.

Ez reménytelen eset,de jól látszik hogy mennyire nem vagyunk kompatibilisek egymással és mennyire hazugság hogy minden ember egyenlő.

2012. febr. 13. 11:01
 27/30 anonim ***** válasza:

Sztem hagyd őket békén, a bátyád így döntött, fogadd el.

Közöld a bátyáddal, hogy gratulálsz az új családjához, de a régitől többé ne várjon semmit, maximum udvarias kapcsolattartást.

2012. febr. 13. 11:33
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztos vagy benne, hogy ezt csak a függősége miatt csinálja a bátyád, akkor jelentsd fel őket, vigyék el a rendőrök őket... A bátyádat is, így legalább nem fognak Rátok gyanakodni, majd keressetek egy jó ügyvédet a bátyádnak. Lehet berakják egy elvonóra, így talán a drogoktól is megszabadul... Lehet hogy drasztikus megoldás, de még mindig jobb, mint elveszíteni őt, vagy végignézni ahogy teljesen tönkremegy...
2012. febr. 13. 12:58
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, azért viselkedik, öltözködik úgy, mint ők, és "változtatta" meg a nevét cigányosra, hogy "befogadja" a közösség. Ugyanis bármilyen furcsa, de a cigányok nagyon rasszisták! Sajnos ha az egész család megszökteti a bátyád, könnyen lehet, hogy kirabolva, leégve találjátok később a házat. Mindenképp úgy kell intézni, hogy ti legyetek a legjobban "meglepődve", ha a felbőszült rokonság nálatok keresi a fiút. Vagy mondjuk azt mondani, hogy már régebbtől körözte a rendőrség gyilkosság vádjával, már elítélték, de szökésben volt, 25 évre ítélték. A jó messze lévő rehabilitációs klinika is jó ötlet. Sajnos a rendőrség itt nemigen fog segíteni, ha mégis, akkor is ti húzzátok a rövidebbet. Ha kiszakítjátok ebből a környezetből, elvonóba kerül, az egész család szeretetét, támogatását érezheti, talán van esélye talpra állni. Szerintem már rég nem önszántából van ott, sakkban tartják, önbecsülését széttiporták.
2012. febr. 13. 13:46
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Van akin már nem lehet segíteni, ha Ő maga nem akarja. Lehet érdemesebb hagyni. A pénzes hazacsalás nem okés, mert akkor lehet jön az egész pereputty, és nem szállnak le rólatok amig nem kapnak pénzt. Viszont ha azzal csaljátok, h beteg az anyukája, akkor Ők azt érezhetik, h nemsokára örököl, és eljöhet, de hogy ne tudjatok neki mondani semmit, jönne a csaj is vele. Ha drogos lett a tesód is, akkor azzal meg tudják törni az akaratát. Én nem vállalnék be egy késelést a tesóm miatt. Ezeknek a késelés olyan könnyen megy, mint a zsepi nélküli turházás. Bocsi a hasonlatért, de ezeknek nem számít egy ember élet. És a cigány embereknél nem is FÉRFI valaki, ha nem ült. Vágjátok el a pénzforrást, ha nincs anyagi utánpótlás ő maguk vágják ki. Ki kell bekkelni...
2012. febr. 18. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!