Mostohaanyám szerint mi anyával igénytelenek vagyunk. Én nem így gondolom. Valóban azok lennénk? 16/L
Anyával élek, minden 2. hétvégét péntek délután-hétfő reggelig, apáéknál vagyok.
Az ok amiért mi "igénytelenek" vagyunk.
-napi 1x este(edzés után)zuhanyzunk
-olcsó coopos tusfürdőnk van
-nem használok minden zuhanyzás után testápolót (heti 1x max)
-nem használok parfümöt(golyós dezodort igen)
-1 hétig ugyan azt a nadrágot,pulcsit hordom.
-2-3 napig egy pólót
-zuhanyzás után tiszta fehérnemű( napi 1)
-nem kenek semmilyen krémet az arcomra.
-hajmosáskor 1x samponozok és ennyi.
-rágom a körmeim
-nem járok körmöshöz,hogy rendbe tegye a körmeim
Mostoha anyám és a mostohahúgom
-napi3-4x zuhanyoznak
-zuhanyzás után testápolóznak
-hajmosáskor 2x sampon,balzsam,minden féle hajpakolás
-zuhanyzás után golyos+fújós dezodor,napközben fújóssal fújkálják magukat.
-parfüm ipari mennyiségben.
-minden zuhanyzásnál tiszta fehérnemű(bár ez okés is)
-1 napig használják a nadrágot,pulcsit,pólót.
-műkörmöshöz járnak.
-reggel,este arckrém
Amit én értelmetlenek látok(nem mondtam nekik sose)
Minden vasárnap reggel áthúzzák az ágyneműhuzatot, lepedőt,plédet,ágytakarót.
Minden hónapban kimossák az égész ágyneműgarnitúrát paplant párnát.
A színes ruhákat 2 csoportban mossák világos és sötét
Mi a világosakat(fehéreket) a fehérneművel mossuk
ők külön mossák a fehérneműt
Napi 2x biztos mosnak vasárnap 4x
Van vagy 30 fél e parfümjük,tusfürdőjük,samponjuk.
Ahány ember, annyiféle. Te és anyud, teljesen normálisak vagytok.
Az, hogy kinek milyen az "igényszintje" emberfüggő.
A baj az, hogy legtöbb ember csak a saját normáit tartja elfogadhatónak, az attól bármilyen irányban eltérő vélemény, viselkedés stb. szerintük hülyeség, igénytelenség, szélsőség.
Szóval, nem érdemes foglalkozni vele. (F/67 )
Én semmiképp nem nevezném ezt igénytelenségnek. Én is többször felveszek egy nadrágot, mondjuk én mindig váltogatom, de semmiképp nem megy a mosásba egy használat után. Én irodában dolgozom, nem izzadok egyáltalán, nem hinném, hogy egyetlen nap alatt koszos lenne.
Én azt gondolom, hogy csak be akartak nektek szólni valamivel. Nekem miután elváltak a szüleim, apám szülei jöttek hasonló szövegekkel egyfolytában, a lényeg az volt, hogy nekem és anyámnak oda tudjanak szúrni valahogy.
Napi 1tusolás elég.
Mindenki olyan tusfürdőt vesz amilyenre telik..
A ruhákat ne hordd olyan sokáig mosás nélkül, főleg a póló 3nap, az rengeteg.
Körömrágásról szokj le!
Honnan tudja a mostohád, hogy milyen tsfürdőt használtok otthon, hányszor testápolózol, hogyan mosod a hajad?? Nem kell mindent elmondani neki, hogy azután azon csámcsogjon. Foglalkozzon magával, ne veled és főleg ne anyukáddal!
A ruhákat valóban nem ártana sűrűbben mosni.De a többi dologban nem látok igénytelenséget.
Inkább ők viszik kicsit túlzásba a dolgokat.A rengeteg kemikália és a túlzott tisztálkodás nem tesz jót a bőrnek.Valahol a kettő között kéne megállni.
De ezt csak azért írom,mert kérdezted.Egyébként nincs joga senkinek beleszólni,hogy mit csináltok.
Egyébként a parfüm meg a műköröm ápol és eltakar, simán lehet egy igénytelen ember is beparfümözve és műkörmözve..Körmöstől hallom,hogy rendszeresen egy tonna piszkot kell kikaparnia a vendégek körmei alól..Annyira igénytelenek, még szilveszterkor is a karácsonyi töltött káposzta darabjait szedegette a nők körmei alól..És ha műkörme van valakinek,alap helyzetben nem is látod mi van alatt..De közben meg ez amiket írtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!