Szeretet ünnepe és karácsony, a lelkem egy részében mégis ürességet érzek? Többi lent
Bizonytalan az érzéseiben, sajnos.
Pedig a kicsinek is szüksége van egy apára, aki itt van neki és támogatja, segíti mindenben, ahogy nekem is a társamra, a jobbik felemre, aki megnevettet ha rossz napom volt, és akit átölelhetek, ha valami szomorúság ér. Úgy érzem együtt könnyebb átvészelni minden szembe jövő nehézséget! Jó lenne, ha ezt ő is így érezné, és mellettünk döntene
Kicsit babonás vagyok, és épp 7.éve hogy együtt vagyunk, talán nekünk ez nem hozott szerencsét a kapcsolatunkban. Tudom nem erre kellene alapoznom, de fura véletlen akkoris.
De jó gondolat! Nehéz lesz, de megpróbálom a tanácsod.
Sajnos én is gondoltam rá, hogy megijedt hogy ez így sok neki, és másnál keresi vagy akár meg is találta a boldogságot
Írhatok privátot neked?
Igen, írhatsz. Aranyos vagy, hogy megkérdezed.
Egyébként az ember egész életében ki van téve annak, hogy elszeretik a párját. Különösen azoknál eredményes ez akik lelkileg éretlenek
Köszönöm szépen, írtam is! :)
Igen, sajnos ettől tartok én is, meg hogyha tényleg így érzi érdemes e várni rá, fog e változni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!