Szerintetek mit tegyek?
Sziasztok.40 éves vagyok,a férjem 50,és van egy 15 éves lányunk. Az anyósom házában lakunk már azóta hogy összeházasodtunk. Viszont most végleg elegem lett,nagyon gonosz asszony,80 éves de olyan energia van benne mint egy fiatalban.. Nagyon sok serelmet okozott már nekünk,de mindennek a teteje most volt,amikor hazugságokat terjesztett rólam a lányának. Néztem albérletet,nagyon el szeretnék menni(már előbb kellett volna) viszont a férjem hallani sem akar róla. Ő nem akar elmenni,nem akar albérletet fizetni,kényelmesebb neki itt. Elmennék ketten a lányommal,de úgy meg nem tudom fizetni egyedül a számlákat,az albérletet,és még törlesztésünk is van. Fogalmam sincs most mihez kezdjek.
Szerintetek?
Ott maradsz szépen és eszed amit főztél.
40N
Így jártál!
Anyagilag te és a LÁNYOD IS megszívja! Hacsak nem találsz te és/vagy a lány egy gazdatestet, akihez mehetsz/mehettek.
nagyon sajnálom a helyzetedet. Egy vénasszony tönkre tud tenni egy családot, ha ráhajt. Ami tehetsz, hogy nem hagyod. Amennyire lehet függetlenítsd magad. A hazugságról te tudod, hogy az, a lányának mondd el, hogy hazugság, a lánya meg akkor hiszi el, ha amúgy is rosszindulatú veled. Hanyagold őket.
Olvass Marcus Aureliust- sok erőt fog adni.
"Minden, amit hallasz, vélemény és nem tény; minden, amit látsz, nézőpont és nem valóság."(Marcus Aurelius)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!