Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja szakítottunk barátnőmmel 2 és fél év után. Mit tegyek?
Most augusztusban volt a szakítás és még mindig rosszul érzem emiatt magam ..barátnőmnek van egy ismerőse akivel beszélgetett a kapcsolatunk ideje alatt is. Nem voltam rá féltékeny és ő is mondta hogy nem kell aggódnom miatta mert nem az esete a srác.
De amióta szakítottunk elkezdett úgy beszélgetni azzal a sráccal mintha együtt lennének. Miért csinalhatja ezt? Vajon hazudott anno amikor azt mondta nem kell aggódnom miatta?
18/F
Velem már fél éve szakított a lány szintén.
Tovább léptem rajta, olyan szinten, hogy azóta nekem van másik kapcsolatom, akivel tízszer jobb. De volt barátnőmet még mindig úgy figyelem, mintha védangyala lennék, nem tudom miért. Nekem is rosszul esik, ha látom, hogy másik fiúval beszél, vagy melegszik össze, főleg, ha nem tartom érdemesnek rá a legényt, ez van. :D
Figyelj, neked most arra kell összpontosítanod, hogy továbbléphess, utána majd foglalkozhatsz a feltett kérdésekkel, már ha érdekelni fog akkor még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!