Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátnőmmel, most rettenetesen félek, hogy öngyilkos lesz. Mit tegyek?
Egy hete rettenetesen elromlott a kapcsolatunk, ma este elkezdett depizni (a múltjával kapcsolatban, többet nem mondok), majd szerintem a legjobb tanácsokat adtam neki (mondja el a szüleinek) de nem fogadta meg, majd veszekedni kezdtünk.
A végén ő mondta ki, hogy nem megy ez a kapcsolat, hanyagolni kéne, mert nem illünk össze.
Nagyon félek, hogy öngyilkos lesz, mit tegyek?
Erre gondolhattál volna kicsit hamarbb is...
Gondold át mit tehetsz, mit lenne a leghelyesebb, mivel nem tudom a történetet, nem tudok mást ajánlani, minthogy figyelj oda rá legyél ott mellette és ha már a kapcsolat nem fontos neked(ami azért fura mert azért együtt voltál vele és csak így hopp egyik pillanatról a másikra már nem számít) akkor legalább csak lássa, hogy érdekel mi van vele.
Akkor nem sok mindent tehetsz...
Esetleg ha elmész hozzá.
Már bocs, de elég hülye p*csa, ha öngyilkos akar lenni egy ilyen dolog miatt (miattad). Meg ez az egész öngyilkososdi annyira szánalmas, a gyenge emberek menekülése..
Szerintem is beszélj a szüleivel, hogy minimum vigyék el egy pszichológushoz.
Kedves kérdező, abszolút egyet értek veled. De mindenképp rövid időn belül zárd ki a lányt a fejedből, életedből.
Bármit is csinál a lány, az nem a te hibád lesz. Saját hülyesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!