Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Kiderült hogy sokadjára is másokkal beszélget a párom titokban, láttam egy beszélgetését az illetővel és hát a közös jövőjüket tervezték stb...
Párom elmondása szerint "csak barátok" éshogy szeretné helyrehozni, megbánta és ha ujra kezdenénk kitörli magát a fb.rol és nemlenne internet.(közös a házunk)
Én is a barátaimmal tervezem a közös jövőmet. Mi ebben a meglepő? *szarkazmus off*
Istenem,ne legyél már ennyire birka és növessz egy kis önértékelést, aztán hagyd ott a phicsába.
A közös jövőjüket tervezték? Ezek után mi a kérdés számodra... Ráadásul nem először tesz ilyesmit. El ne hidd egy szavát sem.
31/N
Hahaha. Miért csak facen, meg neten lehet csajozni? Ezt ugye nem fogod benyelni?
(költői kérdés, tudom hogy benyeled.)
Kitörli magát facebookrol.Mekkora duma.Aztán fogja magát és regisztrál egy társkeresőre.
Nem lenne internet?Haha.
Hajítanám ki az ablakon a srácot, azt tenném. Totál hülyének néz, majd kitörli maát és csinál egy kamuprofilt, vagy csak téged letilt, hogy ne lásd őt.
30N
Bocsi elfelejtettem, épp forditva van.
Én 25/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!