Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már ilyen?
Nyafnyaf
Majd ha 1 ev múlva is ez lesz akkor gyere vissza
Mivel volt egy rossz élményed, ezért természetes, hogy egy ideig nem tudsz nyitott lenni és ismerkedni/randizni. Először magadban rendezd a dolgokat, keress egy hobbit és akkor majd fuss neki újra. Ha akkor is bizonytalan vagy, akkor ne csak a "szia, mizu?" legyen a kérdés. Mert arra nyilván az lesz a válasz, hogy:"Semmi sok, veled?". Nem is ismeritek egymást, minek teszel fel ilyen kérdést? Inkább így (ha már beszéltél vele):"Szia! Milyen napod volt ma?". És akkor hátha mond olyat, amihez hozzá tudsz szólni. Legyél nyitott és érdeklődő.
21/L
2 éves kapcsolat után 4 hónap és már új nő kell?
Mikor nekem lett vége egy 2 éves kapcsolatnak (pedig nem durván váltunk el) akkor fél évig eszembe sem jutott ismerkedni, örültem, hogy szabad vagyok.
Talán hagyd kicsit leülepedni a dolgot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!