Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól cselekedtem?
Kiderült,hogy rosszindulatú daganatom van, ráadásul egy elég kis %-ban gyógyítható.
Volt egy 6 éves párkapcsolatom, aminek véget vetettem. Borzasztóan szeretem és nem bírnám végig nézni ahogy szenved mellettem. Így szakítottam és azt mondtam ne is keressen többet mert már nem szeretem. Letiltottam mindenhonnan, az anyukájának is azt mondtam ( mikor hívott) elmúlt és javíthatatlan a dolog. De közben borzasztóan hiányzik, félek és nagyon szeretem, folyamatosan csak rá tudok gondolni. De úgy érzem nem tehetem meg,hogy pokollá tegyem az életét. Ha esetleg meghalnék már csak egy ex leszek aki meghalt. Nem a párja aki mellett hónapokat küzdött és szenvedett.
Ha esetleg meghalnék már csak egy ex leszek aki meghalt.
és most mi vagy? egy ex, aki ok nélkül kidobta őt a kukába
kis logika, ember.
Anyukádnak sem tudod szebben tálalni, nagyon sajnálom, ami történt. De az utolsónak (és a többieknek is igaza van). Én sem tudnék azzal élni, hogy hazugsággal küldjem el a másikat. Pont most van szükséged támogatásra, ők ott lesznek melletted! Kívánom, hogy meggyógyulj, bár, ahogy írod, az esély kicsi. De van.
El kell mondd nekik, nincs szép módja, egy út van, és az az őszinte!
Egyik csaj ismerősöm az exével és a mostani párjával is végig tolt egy rákot. Eszébe nem jutott kihátrálni belőle, nagyon csodálom a kitartását!
30N
Szerintem anyudnak és a párodnak is minél hamarabb mondd el, mi a helyzet és hagyd meg nekik a döntést, hogy veled lehessenek. Az ember ha szeret valakit, vele akar lenni a rosszban is. Remélem, aludtál rá egyet és átgondoltad.
Sajnálom, hogy azt mondtam, hogy telibeszarod, nem volt szép ezt írnom, de velem ugyanezt megtették évekkel ezelőtt és még mindig annyira fáj, hogy nem lehettem vele, amikor rákos volt, hogy a kérdésed ezt hozta elő belőlem.
Add meg nekik a lehetőséget, hogy veled legyenek. Neked is jobb lesz.
Nem tetted jól, hogy eldöntötted helyette, hogy mi a jó neki. Ezzel igazából lenézed, és önmagadat fölé helyezed, mint a szülő, aki azt hiszi, hogy tudja, mi a jó a gyerekének.
De még nem késő változtatnod. Legkésőbb a halálod pillanatában úgyis rá fogsz jönni, hogy értelmetlen volt ezt tenned. Nem csak, hogy értelmetlen, de még romboló is.
NEM. A párod megérdemelte volna az őszinteséget.
Apukám úgy kérte meg az első felesége (anyukám a "második") kezét, hogy tisztában volt a betegségével (szintén rákos volt). Több, mint 9 évig éltek együtt boldogan.
NE te dönts a párod helyett, mert ez, bármilyen önzetlen és nemes dolognak állítod is be, merő önzés.Párod felnőtt ember, képes dönteni a továbbiakról. Így csak megbántod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!